Légiósok: Pintér Zaragozában kezd, de országot válthat

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 13:35
Pintér Ádám ma még a spanyol másodosztályú Zaragozával kezdi meg a nyári felkészülést, de továbbra sem tett le arról, hogy a nyári szünetben klubot váltson, sőt menedzsere, Filipovics Vladan szerint Spanyolországot is elhagyhatja.

Pintér Ádámmal kapcsolatban már korábban jeleztük, szeretné elhagyni a spanyol élvonaltól búcsúzó Zaragozát, és szándékát már a klubvezetőkkel is közölte. A felkészülés ma elkezdődik az együttesnél, de a helyzet nem változott. Pintér Ádámmal kapcsolatban már korábban jeleztük, szeretné elhagyni a spanyol élvonaltól búcsúzó Zaragozát, és szándékát már a klubvezetőkkel is közölte. A felkészülés ma elkezdődik az együttesnél, de a helyzet nem változott.

„Pintér Ádám tegnap visszautazott Spanyolországba, és ma már a Zaragozával kezdi meg a felkészülést. Ugyanakkor azon dolgozunk, hogy csapata kiesése ellenére ő továbbra is az élvonalban futballozhasson" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a védőként és középpályásként is bevethető válogatott futballista menedzsere, Filipovics Vladan.

A játékosügynök hozzátette, jó esély mutatkozik arra, Pintér országot is válthat, ugyanis Németországból, Angliából és Olaszországból is mutatkozik érdeklődés iránta.

Átigazolása annyiban speciális, hogy mivel még egy évig élő szerződés köti a klubhoz a kérőknek a Zaragozával kell tárgyalniuk, ugyanakkor még a spanyol csapat sem fizette ki a vételárát az MTK-nak, pedig már 2010-ben szerződtették Pintért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik