Légiósok: napokon belül eldőlhet Dzsudzsák sorsa, ismét képben a Hertha

Vágólapra másolva!
2016.08.02. 09:45
null
Dzsudzsák Balázs sorsa ezen a héten állítólag eldőlhet (Fotó: bursahakimiyet.com.tr)
Török sajtóértesülések szerint napokon belül, még ezen a héten eldőlhet Dzsudzsák Balázs sorsa. A Bursaspor magyar válogatott támadójáért a legfrissebb információk alapján ismét harcba szállt Dárdai Pál csapata, a Bundesligában szereplő Hertha BSC.

 

A török olay.com.tr internetes oldal értesüléseire hivatkozva korábban arról számoltunk be, hogy eddig az arab emírségekbeli al-Vahda FC tette a legjobb ajánlatot Dzsudzsákért, ám a Bursaspor nemet mondott a 3.1 millió euróra.

A magyar futballista feltett szándéka, hogy Európában folytassa a pályafutását, az Olympiakosz már be is jelentkezett érte, ám a törökök nem gondolkodnak kölcsönadásban, végleg szeretnének megválni Dzsudzsáktól.

A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a magyar játékosért ismét bejelentkezett a Dárdai Pál által irányított Hertha, amely már a téli átigazolási időszakban is szívesen szerződtette volna a játékost, de a berlini klub ezúttal is sokallja a magyar labdarúgó vételárát.

Török sajtóértesülések szerint ettől függetlenül Dzsudzsák ügyében napokon belül előrelépés történhet, és még ezen a héten eldőlhet a jövője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik