MTI/NSO 2020.02.07 21:59 Frissítve: 2020.02.08 09:11

Légiósok: menedzsere beszélt Dzsudzsák szerződéséről

Mint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ain FC-nél folytatja pályafutását – a magyar válogatott futballista maga erősítette meg a szerződés aláírásának tényét a Nemzeti Sportnak. Dzsudzsák menedzsere, Vörösbaranyi József a közmédiában nyilatkozott a kontraktus részleteiről.

Dzsudzsák Balázs fél plusz két évre szóló szerződést kötött az al-Ainnal (Fotó: Földi Imre)

 

Dzsudzsák menedzsere, Vörösbaranyi József a közmédiának elmondta: az általa képviselt labdarúgó olyan klubhoz került, amely sokkal nevesebb és jobb, mint ahonnan távozott, így minden szempontból jónak minősíti a váltást. Hozzátette: a válogatott miatt elsődleges céljuk volt, hogy gyorsan megtalálják az új állomáshelyet, és amennyiben a szövetségi kapitány számít rá, „ne legyen kiesés a játékában”. Elmondta: Dzsudzsák szerződése fél évre szól, további két évre szóló opcióval.

 
„Szintet léptem a mostani átigazolásommal” – exkluzív interjú Dzsudzsák Balázzsal
Kitették, előrelépett – Dzsudzsák Balázs karrierje hét lépésben

Mint ismert, Dzsudzsák előző klubja, az al-Ittihad Kalba a napokban váratlanul megvált a magyar játékostól. A döntés a helyi futballtársadalmat is meglepte, az egyik egyesült arab emírségekbeli lap szerint a magyar futballistát egyenesen sokkolta.

A magyar válogatott csapatkapitánya azonban nem sokáig maradt klub nélkül: a Nemzeti Sport péntek reggel úgy értesült, hogy a 33 éves játékos a szintén arab emírségekbeli al-Ainnál folytatja a pályafutását. A megállapodás létrejöttét nem sokkal később maga Dzsudzsák kizárólag a Nemzeti Sportnak megerősítette: mint elmondta, új csapatában a 10-es mezben játszik majd.

Arról is szó volt, hogy a klubja még pénteken hivatalosan bemutatja, majd akár pályára léphet a Sardzsa elleni mérkőzésen, ezek közül azonban egyik sem valósult meg. Az al-Ain hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Sardzsával, így jelenleg a bajnokság negyedik helyén áll, nyolc pontra az éllovas, eddig egy mérkőzéssel többet játszó al-Ahli Dubai FC-től.

2021.07.27 04:15:25

Légiósok BODNÁR ZALÁN (Split)

Helyszíni riport a horvát bajnokság fergeteges hangulatú Hajduk Split–NK Osijek rangadójáról.

2021.05.19 08:35:18

Légiósok BABJÁK BENCE

Jesse Marsch megmondta: a magyar kapus nem mehet sehova – a Leipzig minden ajánlatra ráígért.

2021.05.15 17:29:50

Légiósok R. Gy.

A kiesés elől tyúklépésben menekülő Lokomotiva keveset mutatott, meleg lesz az utolsó forduló.

2021.05.07 13:39:36

Légiósok MTI/B. A. B., H. D.

Információink szerint a klub történelmének egyik legmagasabb fizetését kínálták a kapusnak.