Légiósok: menedzsere beszélt Dzsudzsák szerződéséről

Vágólapra másolva!
2020.02.07. 21:59
null
Dzsudzsák Balázs fél plusz két évre szóló szerződést kötött az al-Ainnal (Fotó: Földi Imre)
Mint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ain FC-nél folytatja pályafutását – a magyar válogatott futballista maga erősítette meg a szerződés aláírásának tényét a Nemzeti Sportnak. Dzsudzsák menedzsere, Vörösbaranyi József a közmédiában nyilatkozott a kontraktus részleteiről.

 

Dzsudzsák menedzsere, Vörösbaranyi József a közmédiának elmondta: az általa képviselt labdarúgó olyan klubhoz került, amely sokkal nevesebb és jobb, mint ahonnan távozott, így minden szempontból jónak minősíti a váltást. Hozzátette: a válogatott miatt elsődleges céljuk volt, hogy gyorsan megtalálják az új állomáshelyet, és amennyiben a szövetségi kapitány számít rá, „ne legyen kiesés a játékában”. Elmondta: Dzsudzsák szerződése fél évre szól, további két évre szóló opcióval.

Mint ismert, Dzsudzsák előző klubja, az al-Ittihad Kalba a napokban váratlanul megvált a magyar játékostól. A döntés a helyi futballtársadalmat is meglepte, az egyik egyesült arab emírségekbeli lap szerint a magyar futballistát egyenesen sokkolta.

A magyar válogatott csapatkapitánya azonban nem sokáig maradt klub nélkül: a Nemzeti Sport péntek reggel úgy értesült, hogy a 33 éves játékos a szintén arab emírségekbeli al-Ainnál folytatja a pályafutását. A megállapodás létrejöttét nem sokkal később maga Dzsudzsák kizárólag a Nemzeti Sportnak megerősítette: mint elmondta,új csapatában a 10-es mezben játszik majd.

Arról is szó volt, hogy a klubja még pénteken hivatalosan bemutatja, majd akár pályára léphet a Sardzsa elleni mérkőzésen, ezek közül azonban egyik sem valósult meg. Az al-Ain hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Sardzsával, így jelenleg a bajnokság negyedik helyén áll, nyolc pontra az éllovas, eddig egy mérkőzéssel többet játszó al-Ahli Dubai FC-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik