Légiósok: megvan Kecskés Ákos új klubja – NS-infó

Vágólapra másolva!
2022.08.04. 01:29
null
A válogatott Kecskés Ákos Ausztriában folytatja (Fotó: archív)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport korábbi értesülése: a válogatott védő, Kecskés Ákos az orosz Nyizsnyij Novgorodtól Ausztriába szerződik – hamarosan bejelentik az érkezését a LASK-nál.

 

 

Értesüléseink szerint Kecskés Ákos szerdán Linzben járt, és a leendő csapattársaknak már be is mutatták a 26 éves, hatszoros magyar válogatott védőt, akinek a szerződtetését hivatalosan várhatóan csütörtökön jelenti be a Linzer ASK.

A Nemzet Sporthoz hasonlóan több osztrák portál és a Transfermarkt is úgy tudja, megszületett az egyezség az orosz Nyizsnyij Novgorodnál az új idényben egy meccset játszó, a távozási szándékát már korábban bejelentő védő ügyében. Kecskés négy évre ír alá az előző idényben az osztrák élvonal alsóházi rájátszásában 2. helyen záró LASK-hoz.

Mint arról a héten beszámoltunk, Kecskés az orosz–ukrán háborús helyzet miatt hozott és 2023. június 30-ig érvényes FIFA-szabály alapján kérte a Nyizsnyij Novgorod vezetőit, hogy függesszék fel az év végéig szóló szerződését. Arról pedig már két hónappal ezelőtt, június elején írtunk, hogy osztrák klubbal tárgyal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik