Légiósok: Kecskés Ákos klubot válthat, Ausztriába hívják

K. Zs., P. K.K. Zs., P. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.01. 14:14
null
Kecskés Ákos válogatott edzésen (Fotó: Árvai Károly, 2021)
Orosz sajtóhírek szerint az ottani élvonalban szereplő Nyizsnyij Novgorod eladná magyar labdarúgóját, Kecskés Ákost. Információink szerint elképzelhető, hogy a válogatott játékos Ausztriában folytatja.

 

A Matcs TV (Match TV) szerdán azt írta: az FK Nyizsnyij Novgorod egy tehetősebb orosz klubnak vagy egy másik európai ország valamelyik csapatának adná el Kecskés Ákost – természetesen megfelelő ajánlat esetén.

Bár vannak olyan, ugyancsak szerdai keltezésű oroszországi hírek is, hogy Kecskés szeretné kitölteni a szerződéséből hátralévő egy évet, a Nemzeti Sport is a válogatott játékos távozását valószínűsítő információhoz jutott – megtudtuk azt is, hogy egy osztrák klub szerződtetné Kecskést.

A Matcs TV a forrására hivatkozva feleleveníti: tavasszal – az orosz–ukrán háború miatt megnyíló adminisztratív lehetőséggel élve – a korábban Újpesten futballozó Kecskésnek lett volna alkalma távozni Oroszországból és az idény végéig a Ferencvároshoz igazolni, de akkor nem akarta elhagyni a Nyizsnyij Novgorodot.

Kecskés, aki jelenleg a magyar válogatottal készül a soron következő Nemzetek Ligája-mérkőzésekre, tavaly igazolt a svájci Luganóból a Nyizsnyij Novgorodba, 19 bajnokin lépett pályára, egy gólt szerzett. A csapat a 11. helyen zárta az orosz bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik