MTI/B. D. K.
2023.06.01 12:52 Frissítve: 2023.08.22 10:58

Légiósok: Lovrencsics Gergő még játszana, de már az edzői pályára készül

A Hajduk Splittől távozó Lovrencsics Gergő még szeretné folytatni a játékoskarrierjét, de már készül az edzői pályára.

Lovrencsics Gergő elköszönt a Hajduktól (Fotó: Getty Images)

A 34 éves Lovrencsics Gergő ezt csütörtökön árulta el az M1 aktuális csatornának, hozzátéve, hogy az utóbbi még csak egy „B-opció”, pályafutása folytatását illetően pedig mindenre nyitott. A 44-szeres válogatott játékos elmondta: néhány napja közölte vele a sportigazgató, hogy nem hosszabbítják meg a lejáró szerződését, konkrét megkeresései azonban egyelőre nincsenek.

A Hajduknál eltöltött két évet összességében sikeresnek értékelte, az érkezése előtt ugyanis a gárda hosszú ideje nem nyert trófeát, de tavaly sikerült elhódítania a kupát, az idén pedig megvédenie a címet.

Edzői ambícióival kapcsolatban Lovrencsics megjegyezte, hogy beiratkozott az UEFA C-licences tanfolyamra, azonban egy középfülgyulladás miatt – aminek következtében kilyukadt a dobhártyája is – most még nem tudott részt venni rajta. Hozzátette: legfőképpen gyermekei miatt hozta meg ezt a döntést, és először a legkisebbekkel szeretne foglalkozni.

2023.09.02 23:29:32

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Jobban érdekel, mire viszi, mint akármelyik import a mi kis bajnokságunkban.

2023.09.01 23:18:36

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az edzők pedig, ha eleinte szólnak is, később belefásulnak, kerülik az ütközéseket. Úgy teszik a dolgukat, hogy munkájuk elnyerje a vezetők tetszését. Ha pedig beüt a mennykő, menniük kell – persze, hogy közös megegyezéssel.

2023.08.21 19:37:06

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A helyén van, és amit mutatott, az még csak a kezdet. A világklasszissá válás kezdete.

2023.08.14 21:34:44

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Légiósaink reménybeli sikere a többiek számára is kaput nyithat, egy jó szellemű futballista véleményére ugyanis odafigyelnek az értelmes klubvezetők. Felelősségük tehát dupla, de elég, ha megbecsülik magukat, a többi, mondhatni, egy futballkultúra nagyköveti munkájának bónuszaként következhet.