Légiósok: Lang Ádám először győzött új csapatával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.02. 22:03
Lang Ádám csapata, a Nancy 1–0-ra győzött a Valenciennes vendégeként a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) 24. fordulójának pénteki játéknapján.

Lang Ádám – aki végigjátszotta a mérkőzést – először ünnepelhetett győzelmet a Nancyval, amelyben a Dijon kölcsönjátékosaként tölti a tavaszt. A Nancy szeptember vége óta csupán másodszor nyert bajnokit, a bennmaradásért harcol, és pillanatnyilag ötpontnyi az előnye a már kiesést jelentő helyen álló Bourg-en-Bresse előtt. Lang Ádám – aki végigjátszotta a mérkőzést – először ünnepelhetett győzelmet a Nancyval, amelyben a Dijon kölcsönjátékosaként tölti a tavaszt. A Nancy szeptember vége óta csupán másodszor nyert bajnokit, a bennmaradásért harcol, és pillanatnyilag ötpontnyi az előnye a már kiesést jelentő helyen álló Bourg-en-Bresse előtt.

Bese Barnabás sérült, nem lehetett a Le Havre segítségére, amely kikapott Orléans-ban, így odalett öt fordulót megérő veretlenségi sorozata.

FRANCIAORSZÁG, LIGUE 2
24. FORDULÓ

Valenciennes–Nancy 0–1
Orléans–Le Havre 2–1
Az élcsoport: 1. Reims 53 pont (23 mérk.), 2. Nimes 44, 3. Ajaccio 42, …5. Le Havre 40, …12. Orléans 30, …15. Valenciennes 29, …17. Nancy 25

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik