Légiósok: a világ egyik legrégebbi stadionjában szerepelhet Gyollai Dániel

Vágólapra másolva!
2021.12.21. 08:39
null
Gyollai az ötödosztályban folytathatja (Fotó: AFP)
Az angol másodosztályban a kiesés ellen küzdő Peterborough United hivatalos honlapján közölte, hogy kölcsönadta magyar kapusát, a 24 éves Gyollai Dánielt az angol ötödosztályban szereplő Maidenhead FC csapatának.

A Peterborough United bejelentése szerint a magyar játékos már a Boxing Dayen, vagyis a december 26-án a Wealdstone elleni mérkőzésen be is mutatkozhat új csapatában.

Gyollai 2013-ban, 16 évesen igazolt Angliába, a Stoke Citynél eltöltött három év után a Wiganhez igazolt, majd 2020-ban a Peterborough játékosa lett, ám felnőtt bajnoki mérkőzésen még nem szerepelt. A Peterbrough honlapja szerint a sérüléséből nemrég felépült Gyollait egy hónapra adta kölcsön a klub az ötödosztályban a kiesés ellen küzdő csapatnak.

A Maidenhead egyébként egy szempontból különleges klub, miután egy évvel alapítása után, 1871-ben (!) költözött jelenlegi otthonába, a York Roadon található ma már 4500 férőhelyes stadionba, ahol azóta is a hazai mérkőzéseit játssza, s ezzel ez a világ legrégebb óta folyamatosan, felnőtt csapat használta futballstadionja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik