SZ. R. 2021.07.22 14:32 Frissítve: 2021.08.15 15:09

Légiósok: kiállították Kádár Tamást, klubja vesztett – videó

Újra vereséget szenvedett a Tiencsin Csinmen Tigers – a Sanghaj Senhua győzte le 3–1-re. A csütörtöki mérkőzésen Kádár Tamás is pályára lépett, akit a játékvezető egy csúnya szabálytalanság után a 87. percben kiállított.

 

A találkozó 86. percében Kádár Tamás rossz passzát követően a vendég sanghajiak megszerezték a labdát. Csao Ming-csien elcsúszott Kádár Tamás mellett, aki próbálta visszaszerezni a labdát, de ahelyett nagy lendülettel az ellenfele lábát rúgta meg.

A vendégek játékosa az esetet követően eldobta magát, a játékvezető pedig sárga lappal büntette a magyar hátvédet. A mérkőzés már folytatódott volna, a sorfal helyét is kijelölte a bíró, azonban rászóltak a fülére a VAR-szobából: a videobíró segítségével visszanézte az esetet, a látottak hatására módosította ítéletét, és a sárga helyett azonnali piros lapot osztott ki Kádárnak.

A mérkőzés az utolsó percig nyitott volt, hiszen hiába vezetett már a kilencedik percben 2–0-ra a Sanghaj Senhua, a Tiencsin még az első félidőben szépíteni tudott.

Noha Kádár piros lapját követően emberelőnybe kerültek a vendégek, a 90. percben tőlük is kiállítottak egy játékost, így a háromperces hosszabbításban ismét azonos létszámban voltak a csapatok. A rendes játékidő ráadásának harmadik percében aztán a vendégek egy újabb góllal biztossá tették 3–1-es győzelmüket.

Kádár Tamás a jelenlegi idényben csapata mind a hat mérkőzésén pályára lépett – egyik alkalommal sem cserélték le –, ez volt az első piros lapja.

2021.08.20 22:13:50

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Az ok egyszerű: pedagógia.

2021.07.27 04:15:25

Légiósok BODNÁR ZALÁN (Split)

Helyszíni riport a horvát bajnokság fergeteges hangulatú Hajduk Split–NK Osijek rangadójáról.

2021.05.19 08:35:18

Légiósok BABJÁK BENCE

Jesse Marsch megmondta: a magyar kapus nem mehet sehova – a Leipzig minden ajánlatra ráígért.