Légiósok: „Ki kell elemeznünk a hibáinkat” – Szalai Attila a vereség után

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.15. 22:57
null
Szalai Attila érthetően nem volt elégedett a Genclerbirligi elleni vereség után (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Fenerbahce nagy meglepetésre hazai pályán kapott ki 2–1-re a sereghajtó Genclerbirligitől. A mérkőzést az isztambuli együttes magyar védője, Szalai Attila végigjátszotta, majd nyilatkozott is a történtekről.

 

„Mit is mondhatnék a kapott gólokról? Igazán szerencsétlen volt mind a kettő. Kétszer vagy háromszor jártak a tizenhatosunknál, és így szereztek két gólt… Ki kell elemeznünk a hibáinkat, reagálni rájuk, és még keményebben kell dolgoznunk. Csak így lehetünk sikeresek a jövőben”mondta közvetlenül a mérkőzés után Szalai Attila.

A Fenerbahce jelenleg a 3. helyen áll a bajnokságban, hátránya öt pont az éllovassal, az eggyel kevesebb meccset játszó Besiktassal szemben. A két együttes vasárnap 17 órától éppen egymás ellen játszik, a Besiktas–Fenerbahce mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk majd a Nemzeti Sport Online-on.

A török bajnokság 30. fordulójának hétfői játéknapján egy másik magyar légiós volt érdekelt: Varga Kevint a 87. percben cserélték be, a 96. percben pedig gólpasszt adott, így csapata, a Kasimpasa 1–1-es döntetlenre mentette a Konyaspor elleni meccset.

TÖRÖK SÜPER LIG
30. FORDULÓ

Vasárnap játszották
Fenerbahce–Genclerbirligi 1–2
Fenerbahce: Szalai Attilavégig a pályán volt.
Hétfőn játszották
Kasimpasa–Konyaspor 1–1
Kasimpasa:Varga Kevinta 87. percben cserélték be, a 96. percben gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik