P. K.
2023.06.06 11:31 Frissítve: 2023.06.06 15:08

Légiósok: Kerkezt a Liverpool is figyeli – az A Bola szerint

Ugyan a múlt héten portugáliai hírek szerint eldőlt, hogy a Benfica nem tudja szerződtetni az AZ Alkmaar magyar válogatott balhátvédjét, Kerkez Milost, a 19 éves labdarúgó jövőjének alakulását továbbra is nyomon követi a lisszaboni sajtó – ezúttal a Liverpool érdeklődéséről ír az A Bola.

Kerkezt a Benfica mellett a liverpooli „vörösök” is figyelték az A Bola szerint (Forrás: A Bola)

 

Kerkez Milos jelenleg a magyar válogatottal készül a soron következő Eb-selejtezőkre, miközben a portugál sajtóban továbbra is téma, hol folytathatja pályafutását az AZ Alkmaar futballistája, azok után, hogy a Benfica múlt héten nem tudott megállapodni a holland klubbal a szerződtetéséről.

 
A magyar válogatott kulcsjátékosai is lehetnek a nyár slágerigazolásai

A tekintélyes lisszaboni sportlap, az A Bola most arról ír, hogy az elmúlt hetekben, a Benfica érdeklődése mellett-mögött, folyamatosan nyomon követték Kerkez teljesítményét a Liverpool megfigyelői is. A lap szerint több mérkőzésen is élőben nézték meg az AZ-ben ebben az idényben 52 tétmeccsen öt gólt és hét gólpasszt elérő tehetséget.

Az A Bola szerint a liverpooli „vörösöknél” hosszú távon a 29 éves skót Andrew Robertson utódjaként számolhatna Kerkezzel Jürgen Klopp menedzser, ugyanakkor hozzáteszik, hogy a Newcastle Unitednél is szóba került már a játékos neve.

Ugyanakkor azt is megjegyzi a lap, hogy a megfigyelés önmagában nem jelent semmit, hiszen például „Enzo Fernándezt is a fél világ megfigyelte korábban”. Az argentint azért hozhatta példaként az újság, mert a Benficától szerződött a télen a Chelsea-hez, de számos klubbal hírbe hozták az átigazolást megelőzően, sok csapattól figyelték.

A hétfő este megjelent portugáliai sajtóhír után kedden egyébként már liverpooli szurkolói fórumokon is téma volt Kerkez lehetséges szerződtetése, így például a liverpool-rumours.co.uk-n.

 

2023.09.02 23:29:32

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Jobban érdekel, mire viszi, mint akármelyik import a mi kis bajnokságunkban.

2023.09.01 23:18:36

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az edzők pedig, ha eleinte szólnak is, később belefásulnak, kerülik az ütközéseket. Úgy teszik a dolgukat, hogy munkájuk elnyerje a vezetők tetszését. Ha pedig beüt a mennykő, menniük kell – persze, hogy közös megegyezéssel.

2023.08.21 19:37:06

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A helyén van, és amit mutatott, az még csak a kezdet. A világklasszissá válás kezdete.

2023.08.14 21:34:44

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Légiósaink reménybeli sikere a többiek számára is kaput nyithat, egy jó szellemű futballista véleményére ugyanis odafigyelnek az értelmes klubvezetők. Felelősségük tehát dupla, de elég, ha megbecsülik magukat, a többi, mondhatni, egy futballkultúra nagyköveti munkájának bónuszaként következhet.