Légiósok: „Ha nem használod ki a helyzeteket, akkor kikapsz”

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2019.08.27. 11:22
Nem alakult jól a hétvége Eppel Márton csapatának, a Kajrat Almati otthon hamar hátrányba került, és bár a második félidőben mindent megtett a fordításért, erőfeszítéseit nem koronázta siker.

Ha nem használod ki a helyzeteidet, akkor kikapsz. Most megvoltak a lehetőségeink, nem használtuk ki őket, így pedig vereséget szenvedtünk” – foglalta össze röviden a meccs tanulságait a klubhonlapnak Eppel Márton.

„A szünetben alaposan átbeszéltük a dolgokat, mindenki megértette, hogy az első félidőben nem sikerült jól teljesítenünk. A második játékrészben már aktívabbak voltunk, jobb hozzáállással játszottunk. Nyomtunk, de végül nem tudtunk betalálni. Az ellenfél jól játszott, igazi catenacciót mutatott be, az sem zavarta a játékosait, ha csak elrugdosták a labdákat” – tette hozzá a nyolcszoros magyar válogatott támadó.Ha nem használod ki a helyzeteidet, akkor kikapsz. Most megvoltak a lehetőségeink, nem használtuk ki őket, így pedig vereséget szenvedtünk” – foglalta össze röviden a meccs tanulságait a klubhonlapnak Eppel Márton.

„A szünetben alaposan átbeszéltük a dolgokat, mindenki megértette, hogy az első félidőben nem sikerült jól teljesítenünk. A második játékrészben már aktívabbak voltunk, jobb hozzáállással játszottunk. Nyomtunk, de végül nem tudtunk betalálni. Az ellenfél jól játszott, igazi catenacciót mutatott be, az sem zavarta a játékosait, ha csak elrugdosták a labdákat” – tette hozzá a nyolcszoros magyar válogatott támadó.

EMLÉKEZTETŐÜL – KAZAHSZTÁN, PREMER LIGASZI
23. FORDULÓ

Kajrat Almati–Okzsetpesz 0–1
Kajrat: Eppel Márton a szünetben állt be csereként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik