Légiósok: Ha máshová kerülnék kölcsönbe, és ott... – Bogdán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 09:38
null
Bogdán a nyáron érkezett a Liverpoolhoz – most újabb klubváltás vár rá? (Fotó: Action Images)
A Liverpool magyar kapusa, Bogdán Ádám a megváltozott körülmények ismeretében úgy érzi, hogy alaposan át kell gondolnia a lehetőségeit, és ha nem számítanak rá a Liverpoolnál, akkor kész elhagyni az angol klubot.

SZAVAZÁS

Mi lesz a Liverpoolnál Bogdán Ádám sorsa?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Most alaposan át kell gondolnom a lehetőségeket – mondta Bogdán a valasz.hu-nak. – Minden játékosnak az a vágya, hogy hétről hétre pályára lépjen, borzasztó érzés úgy edzeni, hogy tudod, meccsen legfeljebb a kispadra ülhetsz le. Tisztában vagyok vele, hogy ha nem számítanak rám a klubomban, a kerettagságom is veszélybe kerülhet.”

„A Liverpoolnál nem szeretnék minden ajtót bezárni magam mögött. Egyelőre képlékeny, mi történik a következő néhány hétben, de ha kölcsönbe máshová kerülnék, és ott rendszeresen védenék, az mindenképpen előnyös lenne a számomra.”

Bogdán Ádám nem beszélt Klopp-pal a közelmúltban kialakult helyzetről. A magyar légióst meglepte és nem esett jól neki, hogy a klub visszahívta az Aberdeennek kölcsönadott kapusát, Danny Wardot, ahogy az sem, hogy a Ligakupában a korábbi gyakorlattól eltérően nem ő, hanem Simon Mignolet kapott bizalmat. Ő viszont Ward érkezésével már a kispadra sem ülhetett le a legutóbbi két bajnokin, az Arsenal és az MU ellen.

A Liverpool szurkolói nem neheztelnek Bogdánra két hibája miatt, a magyar és az angol internetes hozzászólókkal pedig nem foglalkozik.

Bogdán a Watford ellen a 3. percben gólt kapott.

„Két éve rendszeresen beszélgetek az Egyesült Államokban élő egyik szakemberrel a Skype-on keresztül, ő rengeteget segít abban, hogy a helyén tudjam kezelni a sikert és a kudarcot is, mindig két lábbal a földön járjak. Elszánt vagyok, hogy mielőbb bizonyítsam, igenis megállom a helyem a legmagasabb szinten. Felállok a padlóról!”

A Liverpool a negyedosztályú Exeter Cityvel ikszelt, Lee Holmes szöglete után a labda másik játékos érintése nélkül Bogdán kapujában kötött ki.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik