Légiósok: Gyurcsó gólja megnyugtatta a Hajduk Splitet

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2018.03.04. 12:01
Felkészülési mérkőzésen már betalált a horvát Hajduk Splitnél kölcsönben szereplő Gyurcsó Ádám, bajnokin viszont először szerzett gólt szombaton a splitiek mezében, ráadásul ez egyben győzelmet is ért a Rudes elleni találkozón.

A vasárnapi horvát lapok is úgy kommentálják a magyar támadó találatát, mint amely pillanatnyi nyugalmat is hozott a Poljud Stadionra. A címek azt is kiemelik, hogy Gyurcsó győztes góljával csapata egyben revánsot is vett a kis zágrábi együttesen a korábbiakért.

Nehéz mérkőzés volt, türelmesnek kellett lennünk egy olyan ellenfél ellen, mint amilyen a védekező Rudes – mondta el a mérkőzés után a Hajduk kezdő tizenegyében először helyet kapó Gyurcsó. – Nem könnyű feltörni a védelmüket, ezért gyorsan szerettünk volna gólt szerezni. Ez ugyan nem sikerült, de szerencsére végül nyertünk és ez a legfontosabb. A gólomnak azért is örülök, mert a csapatomnak és nekem is roppant fontos volt.”

A Hajduk Split ezzel a győzelmével hat pontra megközelítette a vezető Dinamo Zagrebet, igaz, a fővárosiak két meccsel kevesebbet játszottak.

A Sportske Novosti címlapja
A Sportske Novosti címlapja

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik