Légiósok: Dzsudzsák hosszabbíthat, Európából nem keresték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.28. 21:54
null
Dzsudzsák Balázs szerződését meghosszabbítaná az al-Ittihad (Fotó: al-Ain Twitter)
Dzsudzsák Balázst marasztalja jelenlegi klubja, Európából viszont nem kapott megkeresést – árulta el a 33 éves szélső menedzsere. A 108-szoros válogatott futballista szerződése nyáron lejár az al-Ittihad Kalbánál. Varga Rolandot vitték volna a télen, Pátkai Máté új szerződést kaphat Fehérváron – tette hozzá Vörösbaranyi József.

 

Vörösbaranyi József az M4 Sport Átigazolás című műsorában elárulta, a magyar válogatottsági rekorder fél év múlva lejáró szerződése tartalmazza a hosszabbítási lehetőséget. Egyelőre nem írta alá Dzsudzsák, képviselője hozzá is tette, a várakozó álláspont a nyári időszakig is eltarthat.

A klub már jelezte igényét, és a térségre jellemzően egy évvel hosszabbítanának.

Elsődleges szempont lehet, hogy megbecsülik a magyar játékost, aki jól érzi magát, de Vörösbaranyi nem titkolta, egyéb ajánlatok is érkeztek a futballistáért. „Természetesen már nem topcsapatokból és topligákból, de elképzelhető a váltás” – hagyta nyitva a kaput az ügynök, miközben leszögezte, nem Európából jöttek a megkeresések.

Kiderült az is, hogy az ugyancsak a Vörösbaranyiék irodája által képviselt Pátkai Máté ismeghosszabbíthatja nyáron lejáró szerződését a Mol Fehérvárral. A ferencvárosi Varga Rolandért hiába futott be távoli ajánlat, a két klub közti megegyezés híján nem hagyja el a listavezetőt a télen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik