Légiósok: Babos jó és rossz emlékeket is visz magával - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.13. 08:56
Babos Gábor vasárnap utolsó meccsén védett a NEC labdarúgócsapatában, a nyártól ugyanis visszatér korábbi együtteséhez, a NAC Bredához. A magyar kapus az RKC Waalwijk elleni vesztes bajnoki után (1–2) a NOS holland televíziócsatorna kamerái előtt nyilatkozott.

„Búcsúzom. Amikor lesétáltam a pályáról, akkor tudatosult bennem, hogy egy korszak lezárult. Jó és rossz dolgok is átfutottak a fejemben – mondta Babos Gábor a Waalwijk elleni összecsapást követően. – Volt egy nagyszerű szezonom itt (2008–2009), amikor a klubbal az UEFA-kupában szerepeltünk. A Vitesse elleni idegenbeli siker a legutóbbi idényben szintén a legszebb emlékeim közé tartozik.”Babos Gábor a Waalwijk elleni összecsapást követően. – Volt egy nagyszerű szezonom itt (2008–2009), amikor a klubbal az UEFA-kupában szerepeltünk. A Vitesse elleni idegenbeli siker a legutóbbi idényben szintén a legszebb emlékeim közé tartozik.”

Babos nyolc szezon után távozik a NEC-től, amely a 15. helyen végzett a holland bajnokságban, és visszatér a NAC Bredához, amelyben 2000 és 2004 között védett.

„Jelle ten Rouwelaar mellé megyek a Bredához, amíg egészséges vagyok, addig futballozom – folytatta a magyar kapus. – Hálás vagyok a NAC-nak, hogy lehetőséget ad nekem. És hogy mi lesz a Nijmegennel? Karl-Johan Johnsson kiváló utánpótlás.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik