Légiósok: az edző a biztosan távozó Priskin miatt kesereg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 15:31
A Slovan labdarúgócsapatának ciprusi vezetőedzője, Nikódimosz Papavasziliu a csütörtöki El-meccs után azért kesergett, mert biztosan távozik tőlük az együttes egyik legjobbja, Priskin Tamás.

„Priskin neve nem szerepelt az összeállításban, és a szezonban sem segíthet majd, mert elhagy minket – nyilatkozta a szakember. – Ő volt az egyik legjobb játékosunk, remek képességű, profi mentalitású futballista. Nem a legszerencsésebb időszakban távozik, hiszen nemcsak a legjobb, hanem az egyetlen csatárunk volt a keretben. Az ő hiányát megéreztük."

A Slovan Bratislava az El-selejtező második fordulójának első mérkőzésén otthon nem bírt (0–0) a lett Jelgavával. Az első fordulóban ugyancsak gól nélkül zárt a később BL-be átsorolt albán Partizani Tirana vendégeként. Az eredmény mellett közös a két mérkőzésben, hogy Priskin egyiken sem lépett pályára.

A nyilatkozatot közlő sport24.sk annyi kiegészítést tett, hogy Priskin biztosan a Videoton játékosa lesz. A magyar támadó és a fehérvári klub kapcsolatáról a Nemzeti Sport Online számolt be elsőként. Mai információnk szerint szerződtetését hamarosan bejelentik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik