Légiósok: akár 12 meccsre is bezárhatják Gyurcsóék pályáját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.02. 13:04
Legalábbis a nézők előtt: a versenykiírás tanulmányozása alapján arra jutott a Slobodna Dalmacija című horvát lap, hogy akár 12 zárt kapus hazai mérkőzés is várhat a Hajduk Splitre a hétvégi rendbontás miatt.

Mint beszámoltunk róla, egy tűzoltó kezét súlyosan megsebesítette egy pirotechnikai eszköz, később pedig Gyurcsó Ádámot, a Hajduk Split magyar légiósát fejbe dobták – és ezek csak a legkirívóbb tételei a Dinamo Zagreb elleni örökrangadón (0–0) történt szurkolói rendbontásnak.Mint beszámoltunk róla, egy tűzoltó kezét súlyosan megsebesítette egy pirotechnikai eszköz, később pedig Gyurcsó Ádámot, a Hajduk Split magyar légiósát fejbe dobták – és ezek csak a legkirívóbb tételei a Dinamo Zagreb elleni örökrangadón (0–0) történt szurkolói rendbontásnak.

Az ellenőri jelentésben – főképp a helyi kemény mag, a Torcida „jóvoltából” – 45 görögtűz, kilenc füstgránát, öt tűzijáték-rakéta és 17 petárda működésbe lépését regisztrálták.

A Hajdukra az őszi szezonban eddig 86 000 kuna (kb. 3.7 millió forint) pénzbüntetést szabtak ki. A szombati rendbontás ítélethirdetése (első fokon) szerdán várható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik