H. D.
2022.10.07 14:17 Frissítve: 2022.10.07 14:59

Légiósok: a Barnsleynál több érdeklődőt vártak Styles iránt

A Barnsley vezérigazgatója a Yorkshire Postnak adott interjújában a magyar válogatott középpályásáról, Callum Styles kölcsönadásáról is beszélt.

Styles jelenleg kölcsönben a másodosztályú Millwallban futballozik (Fotó: Millwall)

 

Callum Styles klubja, a Barnsley FC az előző idény végén kiesett az angol harmadosztályba, a magyar válogatott játékosa azonban nem szeretett volna a Championshipnél alacsonyabb osztályban futballozni, és mivel nem érkezett a Barnsley számára megfelelő ajánlat, így az idényre kölcsönbe került az angol másodosztályú Millwallhoz. 

Kölcsönadása előtt a Barnsley hosszabbított vele, így szerződése a jelenleg harmadosztályú klubbal nem jár le a nyáron, hanem 2025 júniusáig érvényes. Khaled El-Ahmad vezérigazgató hangsúlyozta, az is fontos volt, hogy ne sérüljenek a klub érdekei.

Volt iránta némi érdeklődés, bár azt hittük, hogy még több lesz, miután Anglia ellen játszott a magyar válogatottban. A kapott ajánlatok egyike sem érte el azt az értéket, ami számunkra megfelelő lett volna. A vele folytatott beszélgetések során egyértelművé tettük, hogy jót akarunk neki és szeretnénk őt megvédeni attól, hogy esetleg elveszítse a helyét a magyar válogatottban” – mondta a 22 éves középpályásról a klub első embere.

Hozzátette, jó játékosnak tartja Stylest, de a klub vezetősége minden játékosában hisz.

Ez volt a legjobb módja annak, hogy mindenki elégedett legyen. Mi védjük az érdekeinket és támogatjuk a játékos fejlődését. Továbbá jó dolog megmutatni az ide érkező futballistáknak, hogy gondolunk az egész karrierjükre, ezért meghosszabbítottuk Styles szerződését, és ezt követően adtuk kölcsön.”

2022.11.13 14:46:31

Légiósok nemzetisport.hu

Utolsó idei bajnokijukon az eszékiek a várakozásoknak megfelelően hozták a kötelező győzelmet.

2022.11.05 16:51:51

Légiósok nemzetisport.hu

Az eszékiek helyzetig is alig jutottak el a Hajduk otthonában, amely Lovrencsics Gergő nélkül győzött 3–1-re.

2022.10.09 23:55:11

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL.Felötlik bennem, mi lenne, ha a játékból az ellenfél durvasága miatt hosszú távra kieső futballisták, ha már a büntetőjogot kénytelenek mellőzni, polgári pert indítanának. A Ptk. 339.§-a alapján, hiszen alapesetben, »aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni«.

2022.10.08 21:38:35

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Megtette, amire csak azok képesek, akik bíznak magukban.