nemzetisport.hu 2019.07.06 23:43 Frissítve: 2019.07.06 23:43

Kalmár Zsolt vezérszerepre készül; Böde Dániel és a megsérült labda

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 

Vezérnek kell lennem! – mondja Kalmár Zsolt. A már két éve a DAC-ot erősítő középpályás a támadófoci szépségéről, a nagy célokról, az edzők bizalmáról és a csapatkapitányi tisztségről is beszélt Pietsch Tibornak.

Böde-gól Pakson. Igaz, még csak a Pécs elleni felkészülési mérkőzésen, de a régi-új csapatában játszó válogatott támadó már hazai pályán is betalált. A találkozó után Somogyi Zsolt azt is megtudta, miként reagált Böde Dániel, amikor az egyik játékos azzal állt elő, hogy „megsérült a labda”.

A brazil labdarúgó-válogatott kapusa, a fantasztikus időszakot élő Alisson 846 perce nem kapott gólt, és a Bajnokok Ligája megnyerése után újabb nagy trófeát emelhet a magasba, ha a hazai pályán játszó Brazília megnyeri a Peru elleni finálét a Copa Américán. Smahulya Ádám írása.

Tokió álom maradt. A magyar női kosárlabda-válogatott ugyan remekül kezdett az olimpiai selejtezőért vívott harcban a belgák ellen, a rivális a második negyedben erőt demonstrált, és végül magabiztosan győzte le a mieinket, amivel elúszott az olimpiai kvalifikációs tornán való szereplés lehetősége. Az Európa-bajnokságról Bobory Balázs tudósított.

Miközben Wimbledonban a pályán kívül a pénzdíjakkal kapcsolatban az igazságtalan büntetésről vitatkoznak, a füvön a női párosban első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős remek játékkal jutott a harmadik fordulóba. Londonból Klein Ron jelentkezett.

Vasárnap lévén Junior-mellékletünkkel jelentkezünk. Kézilabda: helyzetkép a hazai rendezésű U19-es leány Európa-bajnokság rajtja előtt; Torna: számok, érdekességek, vélemények a sportág első, Győrben nagy sikerrel megrendezett junior-világbajnokságáról; Tájékozódási futás: interjú az ifjúsági Európa-bajnok Gárdonyi Csillával.

2020.11.21 16:18:24

Légiósok K. T. I.

Divkovic második félidőben eleresztett átlövése döntött a dunaszerdahelyiek javára.

2020.11.20 23:29:44

Légiósok BABJÁK BENCE

„Bizonyára a tehetségnek is van némi szerepe ebben, ám elsősorban az elvégzett munkának köszönhetem, hogy eljutottam idáig.”

2020.11.20 23:27:59

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nem csupán megtanítottak a játék elsajátítható elemeire, hanem – nevelték is.