Hollandia: Németh elnézést kért, elfogadja az eltiltást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.22. 16:28
Elnézést kért fegyelmezetlensége miatt Németh Krisztián, aki nem tudott uralkodni az indulatain az AZ Alkmaar elleni Holland Kupa-negyeddöntőn. Mint beszámoltunk róla, a Roda magyar labdarúgóját az 57. percben kiállították heves reklamálásáért, csapata 2–0-ra elveszítette a találkozót, így búcsúzott a sorozattól.

„Miután buktattak a tizenhatoson belül, és ezért nem ítéltek büntetőt, ami érzésem szerint járt volna, magával ragadtak az érzelmeim, és nekiütköztem Gözübüyük játékvezetőnek. A mellkasommal hozzáértem, és hibáztam, ezért bocsánatot kérek. Nem lett volna szabad így viselkednem, ráadásul ezzel nemcsak magamnak, hanem a csapatnak is ártottam. El fogom fogadni a KNVB büntetését, amelyet kiró rám” – idézi a voetbalzone.nl a magyar csatár bűnbánó nyilatkozatát.

A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) azóta hivatalosan is bejelentette, hogy a fegyelmi bizottság ötmérkőzéses eltiltást kér Némethre. A csatár edzője, Jon Dahl Tomasson a mérkőzés után „nem túl okos” cselekedetnek minősítette a támadó kirohanását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik