KRASZNAI BENCE
KRASZNAI BENCE
2021.11.04 12:02 Frissítve: 2021.11.05 16:26

Chelsea: januárban szerződtetnék Szalai Attilát – sajtóhír

A CNN Türk információi szerint a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea azon dolgozik, hogyan szerződtesse 2022 januárjában a Fenerbahce és a magyar válogatott védőjét, Szalai Attilát.

Szalai Attilát számos csapattal szóba hozták – vajon a Chelsea lesz a befutó? (Fotó: AFP)

 

A Fenerbahcét számos kritika érte azért, mert a legutóbbi három bajnoki mérkőzését elveszítette a török élvonalban. A CNN Türk azt írja, a klub a következő átigazolási időszakban nagymértékben átalakítaná a keretét – ezt a vezetőedző, Vítor Pereira is kérte a vezetőségtől. Ehhez azonban több anyagi forrásra van szüksége a klubnak, és ennek érdekében eladná az egyik legértékesebb játékosát, a számos csapat által kiszemelt Szalai Attilát is.

 
Szalai Attilát a Sevilla és az Atlético is kiszemelte
Az Atlético a télen ajánlatot tesz Szalai Attiláért
Szalai Attila édesapja szerint fiának korai lenne még a váltás

A portál úgy tudja, hogy a Premier League-ben szerepelő Chelsea-nek jó esélye van a hátvéd leigazolására. A BL-címvédő hivatalos ajánlatot készül tenni annak érdekében, hogy januárban szerződtethesse, tehát ha minden jól megy, hamarosan megkezdődhetnek a tárgyalások.

Megjegyezték, Szalai tud a Chelsea érdeklődéséről, örül neki, szeretne a világ legerősebb bajnokságában játszani. A londoniak az előző évad óta folyamatosan figyelik a magyar válogatott játékosát, és ha minden igaz, készek kifizetni az érte kért 20 millió eurót.

Szalai az idén januárban a ciprusi Apollon Limassolból 2 millió euróért érkezett a Fenerbahcéba. A Süper Lig legutóbbi kiírásában 21 mérkőzésen szerepelt, és összesen három gólt szerzett. A piaci értéket jelenleg 11 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

2022.06.29 12:34:04

Légiósok PÓR KÁROLY

Összegeztük a középpályás első lipcsei idényét – összevetve más, a posztján szereplő klasszisok debütálásával.

2022.06.13 14:28:44

Légiósok PÓR KÁROLY

A brit drukkereket a tengerparton is elcsendesítették Szoboszlaiék. Bodnár Gergő hamarosan profi szerződést köthet a PUFC-cal.

2022.05.01 21:31:44

Légiósok BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Szükség van a csillagok kedvező együttállására is.