Légiósok: Koszta Márk Izraelen belül válthat klubot – sajtóhír

VÉGH JÁNOSVÉGH JÁNOS
Vágólapra másolva!
2024.02.06. 16:08
Koszta Márk (Fotó: Maccabi Bnei Raina/FB, archív)
Az izraeli élvonalon belül válthat klubot Koszta Márk: a Hapoel Beer-Seva szerződtetné – számoltak be erről helyi lapok.

 

Koszta Márk átigazolása a hét elején röppent fel az izraeli sajtóban – szúrta ki a zte.hu. Játékjogáról a Beer-Sevának azonban nemcsak a Maccabi Bnei Rainával kell megegyeznie, hanem az orosz Torpedo Moszkvával is, amely tavaly januárban adta kölcsön Izraelbe – kölcsönszerződése 2024 nyaráig érvényes.

A Sport5 hírportál értesülése szerint a Bnei Raina nem állna a klubváltás útjába, kárpótlásként azonban pénzt vagy egy másik játékost kérne a Beer-Sevától.

Izraelben cikkünk készültének napján, azaz február 6-án zárul az átigazolási időszak, így már csak néhány órájuk maradt a kluboknak, hogy megállapodjanak a korábbi utánpótlás-válogatott Kosztáról.

A tizennégy csapatos izraeli labdarúgó-élvonalból eddig húsz fordulót játszottak le. A Hapoel Beer-Seva a 4. helyen áll, 11 ponttal megelőzve a Maccabi Bnei Rainát, és hat ponttal lemaradva az éllovas Maccabi Haifától, valamint a második Maccabi Tel-Avivtól.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik