Légiósok: Váratlanul jött a ciprusi lehetőség – Bognár István

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.02.02. 16:18
null
Bognár jó szezon hagyott félbe a Paksnál (Fotó: Meder István)
Mint arról beszámoltunk, Bognár István a labdarúgó NB I-ben szereplő Pakstól a ciprusi Arisz Limassolhoz igazolt kölcsönbe. A támadó középpályás a paksiak honlapjának beszélt a szerződés hátteréről.


„Váratlanul, az utolsó pillanatban jött ez a lehetőség, amit egy jó sansznak ítéltem, és szerettem volna élni is vele – mondta Bognár István. – Életem szezonját hagyom most félbe, emiatt hiányérzetem van. Úgy éreztem ugyanakkor, ez most soha vissza nem térő lehetőség, így kértem Haraszti Zsoltot, hadd éljek vele. Szerettem Pakson futballozni, a klubvezetőktől pedig hatalmas bizalmat kaptam, mikor leigazoltak, hiszen két éve nem éppen életem formáját hoztam. A belém vetett hitet próbáltam a pályán meghálálni, úgy vélem, sikerült, viszont kicsit befejezetlen a történet, amit egyszer azért még teljessé tennék. Mindent köszönök a csapattársaknak, nélkülük nem sikerült volna ilyen teljesítményt nyújtanom. Sok sikert kívánok a klubnak a szezon második feléhez, és természetesen, amikor csak tudom, követni fogom a paksi mérkőzéseket.”

„Stefi olyan lehetőséget kapott, amit nem szeretett volna kihagyni, így hozzájárultunk. Az elmúlt másfél évben tett annyit a klubért, hogy mi ezen kérését akceptáltuk. Sok sikert kívánunk neki” – mondta Haraszti Zsolt, a Paks ügyvezetője.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők:
Nyári Patrik (Mol Fehérvár)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Haraszti Zsolt (MTK Budapest)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Kulcsár Dávid (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Bognár István (Arisz Limassol – Ciprus), Debreceni Ákos (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Nyári Patrik ( III. Kerületi TVE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik