A Braga másfél millióért vinné, s úgy tűnik, viheti is Szalai Ádámot

Vágólapra másolva!
2009.08.09. 15:31
null
Szalai Portugáliába szerződhet
Spanyol médiaértesülések szerint a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Braga 1.5 millió euróért átigazolná Szalai Ádámot, a Real Madrid Castilla magyar csatárát. A futballista menedzsere, ifjabb Laczkó Mihály a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a „királyiak” hajlanak a megegyezésre, s elkezdték a tárgyalásokat a vevőjelölttel.

 

Szalai Ádám Portugáliában folytathatja pályafutását. A magyar támadó nagyon közel került ahhoz, hogy a Sporting Braga átigazolja őt a Real Madridtól.

Az As spanyol napilap szellőztette meg először, hogy a korábban Fehér Miklóst is foglalkoztató portugál klub másfél millió eurós ajánlatot tett Szalaiért.

A játékos menedzsere, ifjabb Laczkó Mihály a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a hír igaz, a felek már meg is kezdték a tárgyalásokat.

Laczkó elmondta, jó esély van arra, hogy védence a Bragánál kössön ki, a Real Madrid ugyanis hajlik a megegyezésre. A „királyiak” azonban szeretnének visszavásárlási opciót is belefoglalni a szerződésbe, azaz ha a Real úgy kívánja, két éven belül visszahívhatná a magyar futballistát. Hogy mindezt mennyiért tehetné meg, egyelőre nem tudni.

A játékos tegnap kezdőként lépett pályára a madridiak tartalékcsapatában a Rayo Vallecano elleni edzőmérkőzésen; a beszámolók szerint gólt ugyan nem szerzett, de csapata egyik legjobbja volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik