Videó: az MK-meccs, ami után a Szerencsejáték Zrt. vizsgálatát kérik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.02.11. 08:58
null
<a href="https://m4sport.hu/videok//tallya-kse-kaposvari-rakoczi-fc-5-3?fbclid=IwAR0k2F71_rCVYUnmlstjKzmXEq9zotSrY89AIWJ9zt_HDjKWYGGg1mvFJ0Y">A MECCS VIDEÓJÁT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG! (Forrás: M4 Sport)</a>
Tekintse meg, hogyan veszített a Magyar Kupa 8. fordulójában 2–0-s előnyről 5–3-ra az NB II-es Kaposvár az NB III-as Tállya vendégeként!

 

Mint arról beszámoltunk, a Kaposvári Rákóczi FC vizsgálatot kezdeményez az 5–3-ra elveszített tállyai Magyar Kupa-meccs után.

„Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a Mol Magyar Kupa nyolcadik fordulójában lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó-szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél. Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!” – fogalmaz a klub közleménye.

Sokatmondó Várhidi Péter vezetőedző mérkőzés utáni nyilatkozata is.

„Parádés első félidő volt. Ami a játék elemeiben benne lehet, mindent az égvilágon megvalósítottunk, lehetett volna 5–0 vagy 6–0 is az első félidőben. Aztán valami történt a második félidőben, ami számomra megmagyarázhatatlan. Azt nem hiszem, hogy az ellenfél támadt fel, nem akarom őket megbántani, de hát nagyon szerény képességű társaság természetesen. Hogy mitől volt az, hogy gyakorlatilag hagytuk őket végigfutni a pályán, és ellenállás nélkül rugdosták a gólokat? Ezt most nagyon nehéz nekem megmagyarázni, kívülről én is csak néztem. Egyszerűen nem lehetett mit csinálni velük.”

A kék mezes tállyaiak 0–2-ről fordítva 5–3-ra győztek a Rákóczi ellen (Fotó: Kozma István/Észak-Magyarország)
A kék mezes tállyaiak 0–2-ről fordítva 5–3-ra győztek a Rákóczi ellen (Fotó: Kozma István/Észak-Magyarország)

 

MOL MAGYAR KUPA
8. FORDULÓ (A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Tállya KSE
(NB III)–Kaposvári Rákóczi FC (NB II) 5–3 (Ondó 53., 85., Tóth Sz. 55., Serecin 61., Szegedi 65., ill. Balázs Zs. 30., 32., Szarka 90+2.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik