Vasas: arab sztárcsapat figyeli a válogatott csatárt

V. GY.V. GY.
Vágólapra másolva!
2021.02.04. 14:49
null
Feczesin Róbertet Szaúd-Arábiából figyelik (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
Az NB II-es Vasas labdarúgócsapatának csatára, Feczesin Róbert felkeltette a szaúdi sztárcsapat, a 16-szoros bajnok és háromszoros ázsiai BL-győztes al-Hilal figyelmét. 

 

A szaúdi élvonalban szereplő al-Hilal vezetőedzője, a román Razvan Lucescu figyelt fel a Vasasban futballozó, 34 éves Feczesin Róbertre. Információnk szerint amint a járvány helyzet engedi, Angyalföldre érkeznek a szaúdiak, akik szeretnék hogy nyártól az Al-Hilal csapatát erősítse a 12-szeres magyar válogatott csatár.

„Hallottam az al-Hilal érdeklődéséről, de nem történt konkrét lépés az ügyben, engem még nem kerestek meg a klubtól” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

Az ügynök hozzátette, a csatárnak még két és fél évig szól a szerződése Angyalföldön, így az arab klubnak először a Vasassal kell tárgyalnia, ha valóban szerződtetni szeretné a csatárt, de egyelőre még nem tárgyaltak a felek.

Feczesin egy évvel ezelőtt szerződött Újpestről a Vasasba, ebben az idényben 15 bajnokin hét gólt szerzett az NB II-ben, összesen 22 tétmeccsen 13-szor volt eredményes, mióta az angyalföldieket erősíti. Feczesin korábban több országban is megfordult már a pályafutása során, játszott Olaszországban, Dél-Koreában, legutóbb Törökországban.

Az Al-Hilal ebben az idényben 16 forduló után a 2. helyen áll a szaúdi élvonalban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik