NB II: véget ért a portugál kaland, aláírt a Vasashoz a támadó

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.07.09. 12:10
null
Bobál Gergely Angyalföldön folytatja (Fotó: vasasfc.hu)
Hazatért Portugáliából és a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC-hez igazolt Bobál Gergely – adta hírül az angyalföldiek hivatalos honlapja.

 

A korábban a Vasas Kubala Akadémia, a Budapest Honvéd, a ZTE, a Gyirmót FC Győr, az Aqvital FC Csákvár és német VfL Wolfsburg II mezét is magára öltő Bobál Gergely a portugál élvonalbeli CD Nacionalból (ahol tavaly nyár óta mindössze három tétmeccsen játszhatott) érkezik a Vasashoz.

A korábbi utánpótlás-válogatott futballista a 2016–2017-es idényben tagja volt a Honvéd NB I-es bajnokcsapatának, egy évvel később élvonalba jutott a Zalaegerszeggel, a 2019–2020-as kiírásban pedig az élvonal góllövőlistájának harmadik helyén végzett.

„Közel három évet töltöttem Angyalföldön korábban, sok szép emlék köt ide az utánpótlásból, sikerek, győzelmek, így jó érzés visszatérni. Az elmúlt másfél évben olyan folyamat bontakozott ki Angyalföldön, ami számomra nagyon szimpatikus, aminek szeretnék a részese lenni, s újra élvezni a játékot. A Vasasnak az élvonalban a helye, bízom benne, hogy én is hozzá tudom segíteni a klubot a sikeres jövőhöz” – nyilatkozta a támadó a szerződés aláírását követően a csapat honlapjának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Bobál Gergely
(CD Nacional – Portugália), Csató Martin, Murka Benedek(mindkettő Csákvár – kölcsönből vissza),Márkvárt Dávid(DVTK),Uram János(Békéscsaba),Varga Donát(Heerenveen – Hollandia)
Távozók:Kilyén Szabolcs(román-magyar, ?), Ivan Rados(horvát-magyar, ?),Szedlár Zoltán(Dorog – kölcsön után végleg),Ujvárosi Ádám(Szentlőrinc – kölcsön ismét kölcsönbe)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik