V. Gy. 2021.09.22 09:27 Frissítve: 2021.09.22 09:48

NB II: Priskin Tamás „csak” porcsérülést szenvedett

Sokan attól tartottak, vissza kell vonulnia Priskin Tamásnak, az ETO FC Győr csatárának, akire négy-hat hét kihagyás vár.

Priskin Tamásra négy-hat hét kihagyás vár (Fotó: Kisalföld/Csapó Balázs)

 


Nagy ijedtség után jött a megkönnyebbülés. A vizsgálatok ugyanis keresztszalag-szakadás helyett „csak” porcsérülést állapítottak meg Priskin Tamásnál, az NB II-ben szereplő ETO FC Győr 34 éves csatáránál. A 63-szoros válogatott futballista pénteken Budaörsön átesett a műtéten, s most azt várja, mikor kezdheti el a rehabilitációs edzéseket.

„Valóban megijedtem, de nemcsak én, hanem a csapattársaim és a családom is – mondta érdeklődésünkre a támadó. – A DVTK elleni meccs huszonkettedik percében ért a baleset, s akkor azt hittük, elszakadtak a szalagok a térdemben. A vizsgálatok azonban szerencsére mást mutattak, csupán a porc sérült meg, ám így sem úsztam meg a beavatkozást. Múlt pénteken dr. Majzik Ernő megtisztította a porcot és a környékét, így most türelmesen várom a leleteket, s annak függvényében kezdhetem el a rehabilitációs edzéseket. Egyébként ahhoz képest, hogy sokan már a pályafutásom befejezését vizionálták, ha minden jól megy, négy-hat hét kihagyás vár rám. Mindenkinek elmondom, egyáltalán nem emésztem magam a történtek miatt, nem segít a búslakodás. Előretekintek, készülök a visszatérésre, s eszembe sem jutott a visszavonulás. Noha nem tartozom a fiatal labdarúgók közé, számtalan példa mutatja, hogy hasonló sérülésen áteső, harminc fölött járó játékos még hasznos lehet.”    

2021.10.22 13:10:22

Labdarúgó NB II F. B., NY. A.

A Kecskemét edzője, Szabó István szerint a mostani NB II-ben legalább olyan követelményeknek kell megfelelni, mint a tíz évvel ezelőtti NB I-ben.

2021.10.19 16:46:37

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

Hiába vezetett negyedóra elteltével két góllal a Csákvár, végül be kellett érnie az egy ponttal.

2021.10.19 21:35:32

Labdarúgó NB II KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. A Diósgyőrnek szurkolni egyet jelentett a reménytelenséggel; a Diósgyőrnek szurkolni ugyanakkor egyet jelentett a reménnyel is, mivel volt egy város, ahol még a legszörnyűbb pillanatokban is imádni lehetett a futballt.

2021.10.17 21:57:23

Labdarúgó NB II RÓTH ZOLTÁN

A Kerület büntetőt hibázott a 80. percben, Jova védése három pontot ért a Vasasnak.

2021.10.16 15:45:52

Labdarúgó NB II KVANDUK BENCE

Előzött a Pécs hazai pályán, miután a közvetlen rivális Budafok ellen hátrányból fordítva győzött.