NB II: pápai csatárt igazolna a Zalaegerszeg

Vágólapra másolva!
2013.02.12. 10:14
A zaol.hu megyei portál számolt be róla, hogy a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő ZTE tárgyalásokat folytat a pápai Mouhamadou Seye szerződtetéséről, míg Nagy Zoltánt már biztosan megszerezték a Haladástól.

A zalaiaknál jelenleg azon dolgoznak, hogy a védelmet és a támadósort megerősítsék. Nagy Ferenc, a ZTE FC elnöke neveket is említett:

„Juhász Dániel távozott tőlünk, de nem lettünk kevesebben azon a poszton, ugyanis érkezett Nagy Zoltán a Haladástól – mondta az elöljáró. – Támadóra viszont tényleg szükség van, és a Pápán futballozó Mouhamadou Seye érkezhet. Eddig úgy volt, hogy kész tény az átigazolása, ám a menedzserei most új feltételekkel álltak elő. Ez az ügy folyamatban van, s egy-két napon belül le kell zárulnia, de közben elindultunk más vonalon is. Csakhogy nehéz jó csatárt találni, ezzel a ténnyel is szembesülünk közben..."

További hír, hogy a legutóbb az Újpestnél szereplő Tajthy Tamás viszont valószínűleg nem lesz a zalaiak játékosa. A kapuskérdés függőben van, hiszen Vlaszák Géza mellett Safet Jahic és Pavol Penksa is a csapattal készül. Korábban többször is elhangzott a klub részéről: luxus három ilyen képességű kapust tartani, amikor egyikük még csak a kispadra sem ülhet le a mérkőzéseken, így az egyikük távozhat a klubtól.

Az egerszegiek a héten újabb két felkészülési mérkőzést játszanak. Szerdán (13.30) otthon a Répcelakot fogadják, majd szombaton (13.00) Siófok az úti cél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik