F. B.
2023.06.22 21:35 Frissítve: 2023.06.22 21:55

NB II: ketten távoztak a Szparitól, Csákvárról érkezhet védő

Megkezdte a felkészülést a  labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a következő idényre, de az már eldőlt, hogy Szerető Krisztofer és Csősz Richárd távozik a csapattól – számolt be róla a klub honlapja.

 

(Fotó: Pesthy Márton/Veszprémi Megyei Napló)


A 23 éves támadó, Szerető Krisztofer és a 26 esztendős középpályás, Csősz Richárd lejáró szerződését nem hosszabbította meg a klub – utóbbiét még annak ellenére sem, hogy győztes találatot szerzett a Veszprém elleni osztályozó visszavágóján. Hamed Yasin viszont visszatért Békéscsabáról, a támadó kölcsönszerződése lejárt.

A 20 éves védő, Alaxai Áron pedig – a csákvári klub információi szerint – a Nyíregyháza ajánlatát fogadja el, így ő érkezhet a csapathoz. További hír, hogy hosszú idő után a többiekkel készülhetett Paku Roland, a középpályás sérülés miatt keveset játszhatott az előző idényben.

Rövid pihenő van a játékosok mögött, a napokban felmérjük, ki milyen állapotban tért vissza. A jövő héttől növeljük a terhelést, és csapattaktikát is gyakorlunk, a hét végén már edzőmeccset is szeretnénk játszani. Több, jelenleg sérült labdarúgó is erősítés lesz ha visszatérnek, de van, ahová szeretnénk még igazolni, elsősorban a középpályára és a védelembe. A legfontosabb viszont, hogy sikeréhes, motivált együttesünk legyen, amely energikusan futballozik” – mondta Tímár Krisztián vezetőedző a klubhonlapon.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők
: Hamed Yasin (Békéscsaba  – kölcsönből vissza)
Távozók: Csősz Richárd (?), Farkas Bendegúz (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Major Marcell (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Szerető Krisztofer (?)
 

2023.12.04 14:07:36

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A 30. percben emberhátrányba kerülő baranyaiaknak esélyük sem volt a parádés őszt produkáló Szpari ellen.

2023.12.03 00:59:44

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Hiába játszott jobban a Tiszakécske, a mérkőzés végén Nagy Zoárd pontot mentett a vendégeknek.

2023.12.02 23:12:31

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Stabil védelmű csapatok találkoztak a Tisza-partján, egyetlen tizenegyesgól döntött.

2023.12.02 23:21:44

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Kröhn nyerő cserének bizonyult a győri csapatban az Ajka ellen.