NB II: fél év után távozik a Váctól a támadó

Vágólapra másolva!
2020.02.13. 17:30
null
Pölöskei Péter 12 bajnokin egy gólt szerzett a váciak mezében (Fotó: Lukács József/bsc1924.com)
Pölöskei Péter távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től, míg Tóth Dominik a Ferencváros U19-es csapatától érkezik kölcsönbe – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

A 28 esztendős támadó tavaly nyáron Füzesgyarmatról tért vissza Vácra – korábban, 2014 és 2016 között már szerepelt a piros-kékeknél. Visszatérése óta összesen 12 NB II-es bajnokin játszott, és egy gólt szerzett a váciak mezében. Pölöskei Péter közös megegyezéssel bont szerződést a klubbal.

A Váchoz kapcsolódó hír még, hogy a 19 éves szélső támadó, Tóth Dominik a Ferencváros U19-es csapatától fél évre kölcsönbe a klubhoz kerül, míg a 17 esztendős Kakuk Erik, illetve a 18 éves Márkus Martin a Vác VLSE U19-es csapatától felkerült a felnőttkeretbe.

A Vác egyébként – stadionjának felújítása miatt – a következő hazai mérkőzését is Balmazújvárosban rendezi meg. Az NB II 24. fordulójában a váciak a hajdúsági városban a Soroksárral találkoznak vasárnap 14.00-tól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL
Érkezők: Bonivárt Erik (FC Ajka – még novemberben), Kakuk Erik (Vác VLSE U19), Koval Viktor (szabadon igazolhatóként, legutóbb NK Ankaran Hrvatini – Szlovénia), Márkus Martin (Vác VLSE U19), Torda Patrik (FC Hatvan), Tóth Dominik (FTC U19 – kölcsönbe)
Távozók: Lassú Zsombor (kölcsönbe távozik), Mácsik Dominik (?), Molnár Bence (MTK – kölcsönből vissza, onnan RKSK), Pölöskei Péter (?), Pusztai Armand (Gödöllő – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik