NB II: Egerszegi Tamás a III. Kerületi TVE-nél folytatja

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2021.07.02. 13:35
Egerszegi Tamás a III. Kerületi TVE játékosa – jelentette be a középpályás szerződtetését péntek kora délután a hivatalos Facebook-oldalán az NB II-be feljutó óbudai labdarúgócsapat.

„Tamás is készült már velünk korábban, amikor nem volt csapata. Most lehetőség nyílt rá, hogy komolyabban is együtt dolgozzunk és ennek mind a két fél nagyon örült. Biztos vagyok benne, hogy csupa szív játékával gyorsan közönségkedvenccé fog válni. Sok sikert óbudai kék-fehérben, Tomi!” – mondta Szabó Bence ügyvezető. „Tamás is készült már velünk korábban, amikor nem volt csapata. Most lehetőség nyílt rá, hogy komolyabban is együtt dolgozzunk és ennek mind a két fél nagyon örült. Biztos vagyok benne, hogy csupa szív játékával gyorsan közönségkedvenccé fog válni. Sok sikert óbudai kék-fehérben, Tomi!” – mondta Szabó Bence ügyvezető.

A 29 éves, többszörös magyar utánpótlás-válogatott futballista az Újpest FC színeiben mutatkozott be az NB I-ben, később a Siófok, a Gyirmót, a DVTK, a Mezőkövesd, a lengyel Miedz Legnica, a Vasas, a Paks, a Honvéd és az ETO FC Győr játékosa is volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik