NB II: a Fraditól kapott hetes után nem maradhatott az edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 11:12
null
Székely Tibor, az elküldött edző (Fotó: sztkfutball.hu)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a labdarúgó NB II hetedik helyén álló Szigetszentmiklós vezetősége szerdán szerződést bontott Székely Tibor vezetőedzővel. A klub megerősítette a hírt a hivatalos honlapján.

Az előzmény: az SZTK-Erima kedd este súlyos, 7–1-es vereséget szenvedett a nem a legerősebb tizenegyével felálló Ferencvárostól a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A szigetszentmiklósi klub közleményben erősítette meg a hírt, hozzátéve: további intézkedésig Pintér Zoltán pályaedző végzi az első csapat körüli munkálatokat.

„A tegnapi napon a Ferencvárostól elszenvedett megalázó és egyesületünk hírnevét megtépázó vereség miatt ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől. Felfoghatatlan és megbocsájthatatlan, amit közel négyszáz szigetszentmiklósi szurkoló átélt a helyszínen és több tízezer futballszerető otthon a televízió képernyői előtt! Ezzel a mérkőzéssel leromboltuk, amit az elmúlt években Szigetszentmiklóson felépítettünk. Nem magunknak, Nektek: Szigetszentmiklósnak, a városnak, a város lakóinak, az egyesületnél futballozó gyerekeknek! Senki sem engedheti meg magának a jövőben, hogy klubunkat hasonló helyzetbe hozza! Visszaélve ezzel a szurkolók, támogatóink és az utánpótlásunkat képező gyerekek bizalmával, akik felnéznek felnőttegyüttesünk minden tagjára!” – olvasható Potoczki Tamás közleményében.

A klubigazgató hozzátette: kaptak egy pofont, de felállnak, kijavítják a hibákat és mennek tovább a megkezdett úton, bízva abban, hogy visszaszerzik a szurkolók elvesztett bizalmát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik