nemzetisport.hu 2015.03.18 11:12 Frissítve: 2015.03.31 03:04

NB II: a Fraditól kapott hetes után nem maradhatott az edző

A Nemzeti Sport értesülése szerint a labdarúgó NB II hetedik helyén álló Szigetszentmiklós vezetősége szerdán szerződést bontott Székely Tibor vezetőedzővel. A klub megerősítette a hírt a hivatalos honlapján.

 

Székely Tibor, az elküldött edző (Fotó: sztkfutball.hu)

Az előzmény: az SZTK-Erima kedd este súlyos, 7–1-es vereséget szenvedett a nem a legerősebb tizenegyével felálló Ferencvárostól a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A szigetszentmiklósi klub közleményben erősítette meg a hírt, hozzátéve: további intézkedésig Pintér Zoltán pályaedző végzi az első csapat körüli munkálatokat.

„A tegnapi napon a Ferencvárostól elszenvedett megalázó és egyesületünk hírnevét megtépázó vereség miatt ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől. Felfoghatatlan és megbocsájthatatlan, amit közel négyszáz szigetszentmiklósi szurkoló átélt a helyszínen és több tízezer futballszerető otthon a televízió képernyői előtt! Ezzel a mérkőzéssel leromboltuk, amit az elmúlt években Szigetszentmiklóson felépítettünk. Nem magunknak, Nektek: Szigetszentmiklósnak, a városnak, a város lakóinak, az egyesületnél futballozó gyerekeknek! Senki sem engedheti meg magának a jövőben, hogy klubunkat hasonló helyzetbe hozza! Visszaélve ezzel a szurkolók, támogatóink és az utánpótlásunkat képező gyerekek bizalmával, akik felnéznek felnőttegyüttesünk minden tagjára!” – olvasható Potoczki Tamás közleményében.

A klubigazgató hozzátette: kaptak egy pofont, de felállnak, kijavítják a hibákat és mennek tovább a megkezdett úton, bízva abban, hogy visszaszerzik a szurkolók elvesztett bizalmát.

2021.07.28 07:10:36

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

A szünet után megőrizte első félidőben szerzett egygólos előnyét a DVTK.

2021.07.28 07:10:36

Labdarúgó NB II GAJDÁCS PÁL

Egy büntető döntött a dél-alföldi rangadón, a pályafutását az ellenfélnél kezdő Germán Tamás találatával nyertek a Tisza-partiak.

2021.07.28 07:10:36

Labdarúgó NB II BÁBICS NORBERT

Klausz László győzelemmel mutatkozott be a győriek kispadján.

2021.08.01 00:06:57

Labdarúgó NB II NYITRAY ANDRÁS

Egy félidőnyi előnyt adott a KTE a Pest megyei együttesnek, ami ezúttal soknak bizonyult.

2021.08.01 00:16:46

Labdarúgó NB II VÖRÖS SÁNDOR

A helyzetek alapján a soroksáriak közelebb álltak a győzelemhez, de a siófokiak kiküzdötték az egy pontot.