Vidi: „Meg foglak ütni, megverlek” – Sz. Scsepovics kitálalt honfitársáról

Vágólapra másolva!
2019.03.08. 16:07
null
Sztefan Scsepovics kitálalt (Fotó: Török Attila, archív)
Az elmúlt időszakban a szerb sajtó többször is arról írt, hogy a Mol Vidi FC-be játszó és dolgozó szerb játékosok és edzők között mennyire kiváló a hangulat, milyen jól megértik egymást a déli szomszédból érkezők. Ezt az idillt Sztefan Scsepovics nyilatkozata rombolta le: a székesfehérvári klub korábbi futballistája a lengyel sajtónak azt nyilatkozta, a Vidiben töltött idő alatt egy másik szerb játékos folyamatosan zaklatta őt, s efelett a szerb edzők szemet hunytak.

 

A Scsepovics fivérek idősebbik tagja nem mondta ki az őt folyamatosan megalázó és sértegető labdarúgó nevét, azonban annyi kapaszkodót adott, hogy a szerb sajtó szerint egyértelmű, Danko Lazovicsról van szó.

„Magyarországon senkivel nem volt semmilyen problémám, de volt egy játékos, akinek viszont velem volt. Egy szerbről van szó, aki ma már nem aktív” – idézi a Przeglad Sportowy Scsepovicsot, aki a kijelentésének második részével eléggé egyértelművé tette, hogy Lazovicsra utalt, aki nemrég akasztotta szögre a cipőjét.

Scsepovics kijelentette, honfitársa – számára ismeretlen okok miatt – folyamatosan támadta.

»Meg foglak ütni, pokollá teszem az életed az öltözőben, megb…om az anyádat.« Próbáltam lenyugtatni, mondtam neki, nem kell velem így beszélnie, de ő tovább ordítozott: »Megverlek, nem fogod megúszni«. Egyik pillanatban azt mondtam neki: »No, üss már meg, kérlek!« Természetesen semmi nem történt, de ő tovább folytatta a provokációit” – nyilatkozta Scsepovics, akinek az is nagyon fájt, hogy a három szerb tréner közül egyik sem állt ki mellette, semmit sem szóltak a védelmében.

„A három szerb edző megengedte neki, hogy így viselkedjen. Korábban egy másik futballista élt át hasonló dolgokat eme idióta miatt. Amikor szóvá tette, hogy így csak a saját anyjával beszélhet, akkor ez az idióta megfogta és a földre lökte. Annak ellenére, hogy őt provokálták, kitették a csapatból. Tudtam, hogy ugyanez vár majd rám is. A sportigazgató felkeresett, és megmagyarázta, neki semmi kifogása nincs ellenem, de ez az edző döntése, és ő a csapat főnöke” – mondta Scsepovics, akinek a testvére jelenleg is a Vidi légiósa.

Sztefan Scsepovics a székesfehérvári klub színeiben 16 mérkőzésen hét gólt szerzett az NB I-ben, jelenleg a lengyel Jagiellonia Bialystok játékosa.

Az ügyben megkerestük a Mol Vidit, amely egyelőre nem kívánt reagálni Scsepovics nyilatkozatára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik