Vidi: Burcsa a magyar ígéretekben bízik, jövő héten lesz edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 21:17
Amint arról a nap folyamán beszámoltunk: Burcsa Győzőt nevezték ki az élvonalbeli Videoton klubigazgatójának. A klub játékosként legendás alakja székfoglalójában elmondta: szabad kezet kap az edző és a játékosok szerződtetésében.

Burcsa Győző hozzátette még: terveik szerint már a jövő héten bejelentik, hogy kinek az irányításával kezdik meg a felkészülést a fehérváriak a 2014–2015-ös idényre. José Gomesről már hetek óta köztudott, hogy nem tölti ki a szerződését, és távozik a klubtól. Bár felmerült több jelölt neve, Gennaro Gattuso Magyarországra érkezett tárgyalni, a legfrissebb hírek szerint a végső befutó az a Joan Carrillo lehet, aki jelenleg is tagja a fehérváriak szakmai stábjának. Annak idején még Paulo Sousa irányítása mellett kapcsolódott be a Videoton munkájába, majd José Gomest is segítette.

Az új fehérvári klubigazgató megemlítette azt is, hogy hangsúlyosabb szerepet szán a magyar tehetségeknek – amúgy is céljuk a minőségi utánpótlás-nevelés –, amennyiben ők erre rászolgálnak, és mindez nem megy az eredmény rovására. Úgy hiszi, hogy a döntően magyar játékosokból álló Videotont a szurkolók is könnyebben zárják a szívükbe, és tudnak vele azonosulni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik