Videoton: svájci és szlovén válogatott csatárt szemeltek ki – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.12.19. 16:48
null
Mario Gavranovic ősszel az Európa-ligában szerepelt a Rijekával (Fotó: AFP)
Horvát sajtóhírek szerint a Videoton is érdeklődik a Rijekától elvágyó svájci válogatott Mario Gavranovic iránt. A Transfermarkt szerint a szlovén válogatott Andraz Sporar szintén kiszemelt.

A korábban a Schalkéban is megforduló 11-szeres válogatott csatárnak a nyáron jár le a szerződése, de a klub már letett arról, hogy hosszabbítson vele, ugyanis Mario Gavranovic a 24sata.hr információi szerint túl sokat kér. Ezt megerősítette Damir Miskovic klubelnök is, aki beletörődött abba, hogy egyik legjobbja távozik – és lehet, hogy a csapat egységének megtartása érdekében ez már a januári átigazolási időszakban megtörténik.

A lap szerint a 28 éves támadó három kérő között válogathat: a Dinamo Zagreb és az olasz Torino mellett a Videoton a harmadik klub, amelyet a 24sata.hr megemlített.

A Vidivel szóba hozták Andraz Sporart is. A szlovén válogatott támadó minden bizonnyal távozik a télen az Arminia Bielefeldtől, ahol kevés lehetőséget kap. Sporar a Basel kölcsönjátékosaként futballozik a német másodosztályú klubnál, de elégedetlen a helyzetével, és valószínűleg a svájci együttesbe sem tér vissza, így új csapat után kell néznie.

A Videoton jelenlegi vezetőedzője, Marko Nikolics és Sporar korábban már dolgozott együtt, az Olimpija Ljubljanánál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Mario Gavranovic (svájci, Rijeka – Horvátország), Andraz Sporar (Basel – Svájc, legutóbb kölcsönben Arminia Bielefeld – Németország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik