Vasas: feljelentést tettek a Fradi-szurkolóknál látott, eltűnt drapériák miatt

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.28. 11:58
null
Az FTC szurkolóinál tűntek fel az Illovszky Rudolf Stadion raktárhelyiségéből eltulajdonított drapériák (Forrás: <a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/02/27/feljelentest-tett-a-vasas-a-fradi-gyirmot-meccsen-latott-draperia-miatt" target="_blank">m4sport.hu)</a>
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC a hivatalos oldalán közölte, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, miután a Ferencváros–Gyirmót FC Győr élvonalbeli bajnokin (1–1), az FTC szurkolóinál feltűntek azok a drapériák, amelyek korábban az Illovszky Rudolf Stadion egyik raktárhelyiségéből tűntek el.

 

A Vasas arra nem tért ki közleményében, hogy pontosan mikor tűntek el a drapériák. Legutóbb a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, február 9-én találkozott egymással a két csapat, a mérkőzést a zöld-fehérek nyerték meg2–0-ra, így bejutottak a negyeddöntőbe, ahol a Budapest Honvéd lesz az ellenfelük.

„A Vasas Futball Club ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, miután az Illovszky-stadionban illetéktelen behatolók feltörték azt a raktárhelyiséget, ahol szurkolói csoportjaink drapériáit tároljuk. Az Armata Rossoblu több drapériája az M4 Sport csatornájának közvetítésén jól látható módon kihelyezésre került a tegnap este megrendezett Ferencváros–Gyirmót NB l-es bajnoki találkozón” – áll a klub közleményében.

Az angyalföldiek hozzátették, a betörés ténye és a drapériák kihelyezésével kapcsolatos magatartás megdöbbentette őket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik