Újpest: Leliévre és Kozma távozik, Vignjevics aláírt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.23. 11:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Marc Leliévre és Kozma István is feláll a kispadról. A két edző közösen irányította a lila-fehér csapatot, ám most mindketten a távozás mellett döntöttek. Az Újpest új vezetőedzője Nebojsa Vignjevics lett, aki már kedd este aláírta a szerződését.

„Marc Leliévre közel két éve állt klubunk szolgálatában. A belga szakember sok áldozatot hozott az Újpest FC-ért, a klub vezetése ezért és a klubért végzett munkájáért is szeretne ezúton is köszönetet mondani az edzőnek és sok sikert kívánunk a pályafutásához.

Kozma István, miután játékosként 2001-ben Újpestről vonult vissza, edzőként nyáron tért vissza a Megyeri útra. Természetesen korábbi remek középpályásunknak is köszönjük a klubért végzett munkáját, ő jelenleg is a klub alkalmazásában áll" – olvasható az ujpestfc.hu-n.

Nebojsa Vignjevics lett az Újpest új vezetőedzője, a klub közlése szerint a szerb szakember már kedd este aláírta a szerződését – azt azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen időtartamra kötelezte el magát a tréner.

Vignjevics játékosként megfordult Magyarországon is, a Tatabányát erősítette. Edzőként dolgozott az OFK Grbaljnál, a Rudar Plevljánál és a Hajduk Kulánál is, legutóbb a Vojvodina trénere volt.

A szakmai stábhoz csatlakozott Zoran Campara is, aki többek között a Hajduk Kula sportigazgatója is volt korábban.

Vignjevicsről szóló bemutató cikkünket ide kattintva tekinthetik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik