nemzetisport.hu
2017.10.17 11:27 Frissítve: 2017.10.17 15:21

Újpest: egy korszaknak vége? Gyarmati Eszter távozhat

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a jövőben nem Gyarmati Eszter lesz az Újpest FC ügyvezetője.

Gyarmati Eszter távozhat Újpestről (Fotó: Török Attila)

 

Az NSO úgy tudja, Gyarmati Eszter nem marad az Újpest ügyvezetője. Szó van arról, hogy külföldről érkezik az új sportvezető Gyarmati helyére, illetve a technikai vezetőként dolgozó Böőr Zoltán is új szerepbe kerülhet. Azt egyelőre nem tudni, hogy Gyarmati végleg elhagyja-e a klubot, vagy csak pozíciót vált.

Gyarmati Eszter azt követően lett a klub felső vezetőségének a tagja, hogy a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet 2011. október 19-én, vagyis szinte napra pontosan hat évvel ezelőtt megvásárolta az Újpest FC-t. 2012 februárjától klubigazgatóként, később ügyvezetőként dolgozott.

Ugyanakkor már Duchatelet érkezése előtt is a klub alkalmazottja volt, a 2000-es évek közepétől előbb fordításokban segédkezett, majd a szervezési osztályon dolgozott, volt szervezési igazgató is.   

Az elmúlt fél évben egyre inkább a támadások kereszttüzébe került, a nyári címerváltáskor vált a szurkolói csoportok állandó céltáblájává, gyakran követelték obszcén rigmusok kíséretében a távozását. Többek között az Újpest korábbi válogatott játékosa, Urbán Flórián is élesen kritizálta az ügyvezetőt. Ráadásul értesüléseink szerint a közelmúltban több kérdésben sem egyezett meg a véleménye a tulajdonoséval.

Úgy tudjuk, az elmúlt hetekben szabadságon volt, így nem is volt jelen a csapat mindegyik meccsén, most pedig kérdéses, hogy az Újpest alkalmazottjaként ott lesz-e még. A klub a váltás tényét egyelőre nem erősítette meg.

„Ezzel a kérdéssel nem szeretnénk foglalkozni, ha bármilyen változás történik a klub bármelyik pozíciójában, arról a megfelelő időben, a saját hivatalos honlapunkon tájékoztatjuk a szurkolóinkat és a közvéleményt” – reagált megkeresésünkre az Újpest FC kommunikációs vezetője, Méhes Tamás.

Gyarmati Esztert is kerestük, de nem reagált a hívásunkra, információink szerint hosszabb időre külföldre utazott…

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..