Paks: további alapemberek hosszabbítottak szerződést – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.28. 14:51
null
Papp Kristóf (zöldben) hosszabbított a Pakssal (Fotó: Molnár Gyula/Tolnai Népújság)
A labdarúgó NB i-ben szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Papp Kristóf és Szélpál Norbert egyaránt szerződést hosszabbított.

A 27 esztendős Papp Kristóf 2015 óta futballozik Pakson. A középpályás hosszú sérülést követően nemrég tért vissza a csapatba. A nyáron lejáró szerződését 2023-ig meghosszabbította.

„Nagyon örültem neki, hogy lassan hat év után is továbbra is hosszú távon számítanak rám – idézi a paksifc.hu Papp Kristófot. Boldog vagyok, hogy a vezetőség egy olyan komoly sérülés után is, mint amin átmentem, komolyan számol velem a jövőben. Természetesen egy percig sem gondolkoztam az aláíráson a megkeresést követően. A következő időkben szeretném mihamarabb visszanyerni a formám, és sikereket elérni a csapattal. Úgy érzem, ebben az öltözőben most egy komolyabb szereplés is benne lehet a következő szezonokban.”

Szélpál Norbert egy éve érkezett Paksra. A 24 esztendős védő eredetileg 2023-ig szóló megállapodása immár 2024-ig érvényes.

„Én sem töprengtem rajta egy fikarcnyit sem, mindenben össze tudtuk egyeztetni az álláspontunkat a klubvezetéssel, így nem volt kérdés a további egy esztendő szignózása – mondta Szélpál Norbert. Boldogan hosszabbítottam, mert őszintén úgy érzem, kiváló helyen vagyok. Továbbra is sokat játszva szeretném segíteni a csapatot, amint túl leszek a sérülésemen.”

A Paks idén januárban Szabó János, Hahn János, Kulcsár Dávid, Osváth Attila, Lenzsér Bence és Rácz Gergő szerződését is meghosszabbította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik