Paks: rossz a játéktér állapota, jön a gyep- és altalajvizsgálat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.14. 08:55
Aki ott volt december 3-án a Paks–Haladás labdarúgó-mérkőzésen, majd egy héttel később a Paks–Vasas idényzárón (esetleg a televízióban megtekintette az összefoglalókat), az tanúsíthatja, a paksi stadion játéktere nincs jó állapotban. Sőt, nagyon nincs jó állapotban...

Mindez azért is érthetetlen, mert a stadionrekonstrukció keretében a játékteret a tavaszi idény után felújították, és amikor elkezdődött a 2016–2017-es évad, úgy tűnt, a labdarúgók az élvonal egyik legjobb talajú pályáján futballozhatnak a jövőben. Egy ideig nem is volt probléma, ám ősz végére (pontosabban decemberre) olyan képet mutatott a játéktér, mint ha több vakondcsalád vette volna birtokba. Mi történhetett?

„Ezt mi is szeretnénk tudni... –felelte a paksiak ügyvezetője, Haraszti Zsolt a Nemzeti Sport kérdésére.– Valamilyen okból a nyáron még tizenhárom centis gyökérzettel rendelkező fűnek mostanra csak egy-két centis gyökere maradt, ezért a gyepet és az altalajt is kivizsgáltuk. Ha megkapjuk az eredményt, az illetékesekkel egyeztetünk a hogyan továbbról.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik