nemzetisport.hu 2014.12.30 07:08 Frissítve: 2015.03.21 01:16

Osijek: „a Videoton kifelejtett egy nullát” az ajánlatból

A 24sata.hr portál szerint „kávéra és szendvicsekre” sem elég az az összeg, amit a horvát Index cikkében megemlítettek szerint a Videoton labdarúgócsapata a 22 éves balhátvédért, Borna Barisicért ajánlott.

Az index.hr-nek karácsony előtt Mario Mihic sajtófőnök elmondta, hogy a súlyos anyagi nehézségekkel küszködő NK Osijek 25 ezer eurós ajánlatot kapott a Videotontól Barisic játékjogáért cserébe. A horvátok nagyon alacsonynak tartották az összeget – a transfermarkt.de jelenleg 352 ezer euróra becsüli a balhátvéd árát.

„Amikor megláttuk az összeget, azzal tréfálkoztunk egymás között, hogy valószínűleg kifelejtettek egy nullát” – idézi a 24sata.hr az eszékiek reakcióját.

Sokkal valószínűbb, hogy Barisic, csakúgy, mint az utánpótlás-válogatott középpályás Josip Misic, a Dinamo Zagrebhez kerül. Az NK Osijek ötmillió kunáért (kicsit több, mint 205 millió forint) hajlandó lenne eladni a két futballistát a horvát futball első számú klubjának, ez pedig megmenthetné a csődtől az eszékieket. A Dinamo ügyvezetője, Zdravko Mamic Eszékre utazik tárgyalni a két játékos ügyében.

2022.01.17 21:22:16

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nálam ilyen Aschner Lipót. Jövő héten lesz 150 éve, hogy megszületett, ma hetven esztendeje hunyt el, ám mint a kiemelkedő személyiségek általában, nem csupán a kerek évfordulókon érdemeln(én)ek említést. A minőségre esküdött, ám a földön járt. »Amíg én állok az Újpest élén, addig sportbeli elhatározásokat sohasem fog nálunk anyagi szempont irányítani.«

2022.01.16 22:00:48

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Lehet, míg az Aranycsapat a modern futball origója, addig Deák Bamba a hőskor ideájának utolsó világszínvonalú példázója? Aki a diadal reményének eleven modellje volt Szentlőrincen és az Üllői úton, a közösség daliájaként, s a játék leginkább mámorító pillanatával, a góllal oly sokszor adott örömet, mint rajta kívül senki a világon ily rövid idő alatt.

2022.01.15 23:29:34

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Egy-két forduló – nomen est omen – valóban fordulattal szolgálhat.