NB III: az FTC II-nél olasz és ghánai fiatal is bizonyíthat

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.15. 15:02
Beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros NB III-as második csapatához csatlakozhat az olasz Sampdoriától kölcsönbe érkező, 20 éves Simone Trimboli és ugyancsak a második csapathoz érkezett a 18 éves ghánai Shadirac Chyreme, aki vasárnap már ott ült a kispadon az FTC II Szolnok elleni bajnokiján.

Arról, hogy Shadirac Chyreme kölcsönben a Ferencvároshoz szerződött, a ghánai hátvéd nevelőegyesülete, az EurAfrica FC számolt be a hivatalos Facebook-oldalán.Shadirac Chyreme kölcsönben a Ferencvároshoz szerződött, a ghánai hátvéd nevelőegyesülete, az EurAfrica FC számolt be a hivatalos Facebook-oldalán.

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor korábban az ulloi129.hu-nak beszélt arról, hogy ghánai fiatalok érkezhetnek a klubhoz. Chyreme kölcsönvétele ennek a folyamatnak lehet a része. A középhátvéd vasárnap már ott ült az FTC II-ben a Szolnok elleni NB III-as bajnokin (0–0) a kispadon, de pályára még nem lépett.

„Szeretnék sikeres lenni, de hatással akarok lenni a környezetemben élő emberek életére is, beleértve a csapattársakat, a szurkolókat, az edzőket és a stábtagokat” – idézi a középhátvédet a Ferencvárosi Torna Club II Facebook-oldal, amely Trimboli érkezéséről is beszámolt.

Az FTC II 14. helyen áll az NB III Közép-csoportjában, legközelebb vasárnap a Dunaújvárost fogadja – azon a meccsen be is mutatkozhatnak az új szerzemények.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Myenty Abena (suriname-i, Slovan Bratislava – Szlovákia), Owusu Kwabena (ghánai, Qarabag – Azerbajdzsán)
Kölcsönbe érkezők: Nikolai Baden Frederiksen (dán, Vitesse – Hollandia), Baráth Péter (DVSC), Simone Trimboli (olasz, Sapmdoria – Olaszország, az NB III-as kerethez csatlakozott), Shadirac Chyreme (ghánai, EurAfrica FC – Ghána, az NB III-as kerethez csatlakozott)
Kölcsönből visszatérő: Fortune Bassey (nigériai, Viktoria Plzen – Csehország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Manner Balázs,
Radnóti Dániel István, Varga Zétény
Kiszemeltek: –
Távozók: Csontos Dominik (soroksári kölcsön után Mezőkövesd, onnan ETO FC Győr), Aissa Laidouni (francia-tunéziai, Union Berlin – Németország), Rasmus Thelander (dán, Aalborg BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Roko Baturina (horvát, Racing Santander – Spanyolország, legutóbb kölcsönben NK Maribor – Szlovénia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Franck Boli (elefántcsontparti)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik