nemzetisport.hu 2014.06.04 18:08 Frissítve: 2015.03.24 01:17

NB I: távozik az ügyvezető, Lucsánszky lesz a klubigazgató

A Nemzeti Sport Online információja szerint lemondott posztjáról Barczi Róbert, a labdarúgó NB I-be feljutott Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője. Ez azt jelenti, hogy Lucsánszky Tamás vezetőedző továbbra is maradhat a klub kötelékében. Időközben a nyírségi együttes megerősítette értesülésünket, és a honlapján tudatta: Lucsánszky a jövőben klubigazgatóként dolgozik a Spartacusnál.

Új felállásban működik tovább a jövőben az élvonalba feljutott Nyíregyháza Spartacus.

„Mindenek előtt szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, aki segítette a csapat működését, legyen szó játékosról, szakvezetőről, a klub dolgozóiról. Gratulálok a csapatnak, hogy feljutott az élvonalba, de azt is látjuk, hogy az NB I lényegesen több feladatot ró mindenkire. Ezért egy új klubmodell bevezetése mellett döntöttem, amelynek első lépcsőjeként megállapodtam Lucsánszky Tamással, aki a jövőben a Nyíregyháza Spartacus klubigazgatója lesz. Ő felügyeli a felnőtt és az utánpótlás csapatok működését, és tárgyal a leendő vezetőedzővel, akit rövid időn belül be is jelentünk. Már a mai napon egyeztetett a keret tagjaival, és megkezdte a tárgyalásokat új labdarúgókkal is. A jelenlegi ügyvezetővel, Barczi Róberttel a Spartacus jövőjét illetően eltérő nézetet képviseltünk, ezért – megköszönve eddigi munkáját – úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk – mondta a klub hivatalos honlapján, a nyiregyhazaspartacus.hu-n Révész Bálint tulajdonos.  

A Nyíregyháza az NB II aranyérmeseként jutott fel az élvonalba, négy ponttal megelőzve a második Dunaújváros PASE-t, és kilenccel a harmadik Gyirmótot.

Lucsánszky Tamás munkájára tehát nem lehetett panasz, mégsem tűnt biztosnak, hogy a 48 éves szakember ül majd a Spartacus kispadján a következő idény elején is.

2020.12.04 19:45:24

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Igaz, a vendég Újpest meg ajándékozott egy tizenegyest az újoncnak, ismét 1–1-re végeztek egymással a felek.

2020.12.03 15:44:37

Labdarúgó NB I M. G.

A DVTK 1982 óta csak kétszer győzte le hazai pályán az FTC-t, s zsinórban 7 vereségnél tart ellene.

2020.12.01 15:36:00

Labdarúgó NB I P. K.

Fókuszban a PAFC–Honvéd meccs, a forduló visszatérője, Polgár Kristóf és a Budafok kapusa, Póser Dániel.

2020.11.29 18:23:40

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Folytatja a mélyrepülést Bódog Tamás csapata, amely maradt a tabella végén.