nemzetisport.hu 2014.06.04 18:08 Frissítve: 2015.03.24 01:17

NB I: távozik az ügyvezető, Lucsánszky lesz a klubigazgató

A Nemzeti Sport Online információja szerint lemondott posztjáról Barczi Róbert, a labdarúgó NB I-be feljutott Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője. Ez azt jelenti, hogy Lucsánszky Tamás vezetőedző továbbra is maradhat a klub kötelékében. Időközben a nyírségi együttes megerősítette értesülésünket, és a honlapján tudatta: Lucsánszky a jövőben klubigazgatóként dolgozik a Spartacusnál.

Új felállásban működik tovább a jövőben az élvonalba feljutott Nyíregyháza Spartacus.

„Mindenek előtt szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, aki segítette a csapat működését, legyen szó játékosról, szakvezetőről, a klub dolgozóiról. Gratulálok a csapatnak, hogy feljutott az élvonalba, de azt is látjuk, hogy az NB I lényegesen több feladatot ró mindenkire. Ezért egy új klubmodell bevezetése mellett döntöttem, amelynek első lépcsőjeként megállapodtam Lucsánszky Tamással, aki a jövőben a Nyíregyháza Spartacus klubigazgatója lesz. Ő felügyeli a felnőtt és az utánpótlás csapatok működését, és tárgyal a leendő vezetőedzővel, akit rövid időn belül be is jelentünk. Már a mai napon egyeztetett a keret tagjaival, és megkezdte a tárgyalásokat új labdarúgókkal is. A jelenlegi ügyvezetővel, Barczi Róberttel a Spartacus jövőjét illetően eltérő nézetet képviseltünk, ezért – megköszönve eddigi munkáját – úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk – mondta a klub hivatalos honlapján, a nyiregyhazaspartacus.hu-n Révész Bálint tulajdonos.  

A Nyíregyháza az NB II aranyérmeseként jutott fel az élvonalba, négy ponttal megelőzve a második Dunaújváros PASE-t, és kilenccel a harmadik Gyirmótot.

Lucsánszky Tamás munkájára tehát nem lehetett panasz, mégsem tűnt biztosnak, hogy a 48 éves szakember ül majd a Spartacus kispadján a következő idény elején is.

2020.11.24 08:40:36

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

1930-ben már kolumnákat írtak róla a lapok. Egy frissen érettségizett, aki a Ferencvárosba tartott.

2020.11.22 23:00:46

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Ami most történik velünk a honi labdarúgás világában, az tényleg maga a ragyogás, rivalda, ott lenni a Bajnokok Ligájában a Barcelona, a Juventus, a Dinamo Kijev legjobbjaival szemben, készülni a német, a francia, a portugál klasszisok ellen.

2020.11.22 15:48:24

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A két sokat hibázó csapat közül az nyert, amelyik sokkal jobban sáfárkodott az ellenfél védelmi hibáival.

2020.11.21 22:53:29

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.11.21 21:15:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Mintha a tehetetlenség kötne béklyót a nemes szándékra.