Nyíregyháza: még kérdéses Lucsánszky jövője

Vágólapra másolva!
2014.06.04. 13:19
A Nemzeti Sport Online információi szerint továbbra is kérdéses, hogy a csapatot az NB II-ből az élvonalba feljuttató Lucsánszky Tamás marad-e a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A korábban Budaörsön és Soroksáron is dolgozó 48 esztendős Lucsánszky Tamást élő szerződés köti a Nyíregyházához, ennek ellenére értesüléseink szerint nem biztos, hogy ő ül a kispadon a Szpari első élvonalbeli bajnokiján. A tréner már tárgyalt a klub vezetőivel, de végleges döntés még nem született a jövőjét illetően. a Szpari első élvonalbeli bajnokiján. A tréner már tárgyalt a klub vezetőivel, de végleges döntés még nem született a jövőjét illetően.

Szerettük volna megkérdezni a Nyíregyháza vezetőitől, hogy tényleg terveznek-e edzőváltást, de a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal sem tudtuk elérni a klub vezetését, többszöri megkeresés után sem.

Érdekesség, hogy a Nyíregyházát a 2006–2007-es szezonban az élvonalba juttató Gálhidi György nem folytathatta munkáját, az NB I-ben már a Révész Attila-Brekk János páros ült a kispadon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik