NB I: „Nem bírjuk el, hogy négy meccsen négy véleményes büntetőt ítéljenek ellenünk”

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2021.02.07. 20:33
A Puskás Akadémia 2–1-es győzelmet aratott a ZTE otthonában a labdarúgó NB I 20. fordulójában. A győztes gól a hajrában esett. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt először is a csapatának köszönte meg a hozzáállást.

„Küzdős, nehéz mérkőzés van mögöttünk, tudtuk, hogy a Zalaegerszeg erős csapat, főleg hazai pályán. Második éve vagyok Magyarországon, de itt még nem sikerült nyernem. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de kár, hogy 1–0-nál nem tudtunk még egy gólt szerezni, mert kicsit passzívak lettünk a középpályán. A hazaiak ezt ki is használták és egyenlítettek. Ezt a hibát helyrehoztuk, frissítettük a csapatot, és nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki.”

A Boér Gábor eltiltása miatt a ZTE-t irányító Makra Zsolt nehezen találta a szavakat a vereség után.

„Az első félidő nem úgy alakult, ahogy mi szerettük volna, sokkal bátrabb játékot vártunk. Ez nem jött össze, aztán a második játékrész elején dekoncentráltságból kaptunk egy gólt. A srácok tartását bizonyítja, hogy ki tudtunk egyenlíteni, sőt, a következő húsz percben úgy nézett ki, meg is tudjuk szerezni a győzelmet, volt száz százalékos ziccerünk. Ahhoz nehéz mit hozzáfűzni, hogy ez a mérkőzés egy ilyen tizenegyessel dőlt el. Ez a csapat nem bírja el, hogy a tavaszi négy mérkőzésén a negyedik alkalommal ítélnek ellene tizenegyest, amiből mind a négy véleményes volt.”

LABDARÚGÓ NB I
20. FORDULÓ

ZTE–Puskás Akadémia 1–2 (0–0)
Zalaegerszeg,ZTE Aréna,zárt kapuk mögött.Vezette:Karakó
Gólszerző:Lesjak (57.), ill. Knezevic (46., 82.)
Kiállítva:Bobál D. (90.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik