NB I: három játékosát adja kölcsönbe az MTK Budapest

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.20. 22:31
null
Kosznovszky Márk Tiszakécskén folytatja a pályafutását (Fotó: Földi Imre)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest három fiatalját adja kölcsönbe az NB II-be: Nagy Barnabás és Andrija Drljo a Szentlőrincben, Kosznovszky Márk pedig a Tiszakécskében szerepelhet – közölte a klub a hivatalos honlapján.

 

Arról már beszámoltunk, hogy Nagy Barnabás visszatér a Szentlőrincbe, amelyben az előző bajnoki idény során is játszott – a 21 éves bal oldali védő hét bajnokin játszott ősszel az MTK felnőttcsapatában. Andrija Drljo is vele tart az NB II-es klubba, a 19 éves bosnyák U21-es válogatott támadó ősszel négy meccsen szerepelt az élvonalban, míg az NB III-ban 12 mérkőzésen kapott lehetőséget.

Az MTK-nak így már összesen négy fiatalja játszik a Szentlőrincben, az említett játékosok Biben Barnabáshoz és Törőcsik Péterhez csatlakoznak. Kovács Máténak viszont lejárt a kölcsönszerződése, ő a Szentlőrinc helyett az MTK harmadvonalban érdekelt együttesében folytatja a pályafutását – írja az mtkbudapest.hu.

Az ősszel hat NB I-es meccsen szereplő Kosznovszky Márk is a másodosztályban bizonyíthat, a 19 éves középpályás a Tiszakécskét erősíti a következő hónapokban.

Az MTK azt is közölte, hogy a tavaszi idényben Lehoczky Roland (Ajka), Bíró Bence (PMFC), Varga Bence (Kecskemét), Bese Balázs (Budafok), Zuigéber Ákos (Budafok), Szerencsi Miklós (Dorog) és Winter Dániel (Békéscsaba) továbbra is kölcsönben játszik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZENTLŐRINCNÉL
Érkezők: Nagy Barnabás (MTK Budapest – kölcsönbe), Andrija Drljo (MTK Budapest – kölcsönbe)
Távozók: Kovács Máté (MTK Budapest – kölcsönből vissza)

 

 


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők: Balázs Benjámin
(MTK), Halasi Péter (Vác FC), Kosznovszky Márk (MTK – kölcsönbe)
Távozók: Galacs Erik (?), Gréczi Gábor (?), Heffler Norbert (befejezi pályafutását?), Horváth Adrián (?), Horváth Attila (?), Szalay Szabolcs (ZTE FC – kölcsönből vissza), Tajti Norbert (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik