NB I: futsalszakosztállyal bővült az Újpest FC

Vágólapra másolva!
2023.06.06. 13:19
null
Fotó: instagram.com/ujpestfutsal
Az Újpest FC labdarúgóklubja új szakosztállyal bővült a futsal révén.

 

„Örülök a megállapodásnak, amelynek szakmai és eszmei okai vannak. Utóbbi esetében az a fontos, hogy akiknek a szíve az Újpestért dobog, azok egy hajóban evezzenek” – jelentette ki a keddi sajtótájékoztatón Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezetője, aki hozzátette, így a futsalosok ugyanabban a mezben és ugyanazt a címert viselve léphetnek pályára, mint a futballcsapat.

A sportvezető azt is hangsúlyozta, hogy az együttműködésnek szakmai és gazdasági oldala is van, előbbi kapcsán kiemelte, hogy van átjárás a labdarúgás és a futsal között, kiváltképpen gyerekkorban.

„Jó üzenete van, hogy egy irányba húzunk. Ez a közös munka egy még jobb brand építését teszi lehetővé” – fogalmazott Sós László, a futsalklub elnöke, aki szerint mindkét fél profitálhat az együttműködésből.

Óvádi László, a futsalosok sportigazgatója szerint nagyszerű döntés született, szakmailag pedig nagy figyelmet fordítanak majd arra, hogy az ifjú tehetségek a nekik legmegfelelőbb irányban folytathassák a pályafutásukat.

Az előző idényben az Újpest FC nyolcadik helyen végzett a labdarúgó-bajnokság élvonalában, míg a futsalosok az alsóház megnyerésével hetedikként zártak ugyancsak az első osztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik