MTI
M. B.
2023.06.06 13:19 Frissítve: 2023.06.06 14:57

NB I: futsalszakosztállyal bővült az Újpest FC

Az Újpest FC labdarúgóklubja új szakosztállyal bővült a futsal révén.

Fotó: instagram.com/ujpestfutsal

 

„Örülök a megállapodásnak, amelynek szakmai és eszmei okai vannak. Utóbbi esetében az a fontos, hogy akiknek a szíve az Újpestért dobog, azok egy hajóban evezzenek” – jelentette ki a keddi sajtótájékoztatón Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezetője, aki hozzátette, így a futsalosok ugyanabban a mezben és ugyanazt a címert viselve léphetnek pályára, mint a futballcsapat.
   
A sportvezető azt is hangsúlyozta, hogy az együttműködésnek szakmai és gazdasági oldala is van, előbbi kapcsán kiemelte, hogy van átjárás a labdarúgás és a futsal között, kiváltképpen gyerekkorban.
   
„Jó üzenete van, hogy egy irányba húzunk. Ez a közös munka egy még jobb brand építését teszi lehetővé” – fogalmazott Sós László, a futsalklub elnöke, aki szerint mindkét fél profitálhat az együttműködésből.
   
Óvádi László, a futsalosok sportigazgatója szerint nagyszerű döntés született, szakmailag pedig nagy figyelmet fordítanak majd arra, hogy az ifjú tehetségek a nekik legmegfelelőbb irányban folytathassák a pályafutásukat.
   
Az előző idényben az Újpest FC nyolcadik helyen végzett a labdarúgó-bajnokság élvonalában, míg a futsalosok az alsóház megnyerésével hetedikként zártak ugyancsak az első osztályban.

2023.09.27 18:00:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A zöld-fehérek szinte végigtámadták az egész meccset, végül Sigér gólja hozta meg a győzelmet.

2023.09.27 16:54:45

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sorozatban negyedik mérkőzésén maradt kapott gól nélkül a Paks, Böde 450. meccsét játszotta az élvonalban.

2023.09.25 21:59:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az NB I-es tabella élén két feljutó csapat áll, az MTK Budapest és a DVTK.

2023.09.25 21:53:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Különleges az edzői lét. Leginkább azért, mert hiába csapatjáték a futball, a kispad embere egyéni versenyző. Mostanság főként, hiszen – kimondjuk vagy sem – hatalmas a kenyérharc a szakma mesterei között, nem mindegy, hogy a havi bevételem annyi, amennyi (sok), vagy a tartalékaimból kell élnem, ami szintén annyi, amennyi (nem kevés, de fogy), függően a »közös megegyezéssel« fordulattal kitüntetett pénzügyi tranzakciótól.

2023.09.24 22:21:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Bedobni egy nevet, amelynek hallatán mindenki homlokára csap...

Ajánló beállításra vár