nemzetisport.hu
2015.08.19 12:34 Frissítve: 2015.08.19 14:04

NB I: Csukics játékosként marad a Fradiban – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vladan Csukics új szerződést írt alá a klubbal. A szerb középpályás az elmúlt héten a Nemzeti Sport Online-nak már elmondta, hogy marad a klubnál, most az is kiderült, hogy ezt játékosként teszi.

 

Csukics az elmúlt három évet a Fradiban töltötte, s bár szerződése 2015 nyarán lejárt, azóta is a zöld-fehérekkel edzett. Így noha hivatalosan nem volt folyamatosan a Ferencváros játékosa, a gyakorlatban nem kell visszarázódnia a kerékvágásba – írja a fradi.hu.

A szerb játékos 2008 nyarán szerződött Magyarországra, a Kecskeméti TE-hez. Utána szerepelt a Mezőkövesdben, majd visszatért a KTE-hez, amelytől 2012 nyarán igazolt át a Ferencvároshoz. 

A Fradi nem sokkal korábban jelentette be Pintér Ádám megszerzését, ezzel a két transzferrel pedig sikerült betöltenie a fővárosi klubnak a David Mateos és Somália távozásával keletkezett lyukakat, így nagy valószínűséggel teljessé vált a bajnoki címre törő csapat kerete. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Haraszti Zsolt (Paks), Leandro de Almeida (Omonia – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Radó András (Haladás), Pintér Ádám (szabadon igazolhatóként, legutóbb Levadiakosz – Görögország), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg), Stanislav Sesták (szlovák, VfL Bochum – Németország, szabadon igazolhatóként)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár)

Az utánpótlásból felkerültek: Dragóner Filip, Lakatos István, Nyéki Márk, Varga Ádám (profi szerződést kaptak) 

Kiszemeltek:

Távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, nyíregyházi kölcsön után Haladás), Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: RAFC), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Hidvégi Sándor (dunaújvárosi kölcsön után szabadon igazolható), Stjepan Kukuruzovic (horvát, FC Vaduz – Liechtenstein*), Benjamin Lauth (német, szabadon igazolható), Lannert Bence (soroksári kölcsön után Pénzügyőr), David Mateos (spanyol, Orlando City – Egyesült Államok), Nagy Dániel (Würzburger Kicker – Németország), Simita Gergő (soroksári kölcsön után Rákosmenti KSK), Somália (brazil, Toulouse – Franciaország), Tarczy Pál (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia), Ugrai Roland (Haladás)
Kölcsönbe távozók: Csilus Tamás (pápai kölcsön után Kisvárda), Korozmán Kevin (Soroksár), Pölöskei Péter (Vác – ismét kölcsönbe), Valencsik Ádám (Soroksár), Zsivóczky Péter (Soroksár)

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak:  Péter Antal (Paks)
* Az FC Vaduz liechtensteini csapat, de a svájci élvonalban szerepel.

 

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..